en son bitirdiğiniz kitap

Hakan Günday - AZ
Sıkılmadan okuyorsunuz, kitap içine alıyor resmen.
Tavsiye ederim.

Ahmet Ümit,Bab-ı Esrar , Şems ve Mevlanayı ,mevleviliği,aşkı anlatan... o dönemleri,günümüz dönemiyle birleştiren çok sürükleyici bir roman...

filibeli ahmed hilmi _ amak-ı hayal... muhteşem bir kitap.aşkı ve tasavvufu sevenlere tavsiyemdir.

Sophie Kinsella - Beni Hatirladin mi adli kitabini 24 saat bile olmadan tek solukta bitirdim, kesinlikle tavsiye ederim

1 hafta da biten kitaplar

Gece evi serisi

Kristin Cast P.C. Cast

Uyanmış

Kristin Cast P.C. Cast

Kader

P.C. Cast

Bahar Tanrıçası

Son düzenleme:
1 hafta da biten kitaplar

Gece evi serisi

Kristin Cast P.C. Cast

Uyanmış

Kristin Cast P.C. Cast

Kader

P.C. Cast

Bahar Tanrıçası

Merhaba...
Ben de P.C.Cast'in kitaplarına bayılıyorum...
Bahar Tanrıçası ve Işık Tanrıçası süperdi...
Deniz Tanrıçası'nı okumak henüz nasip olmadı...
Serinin son kitabı Gül Tanrıçası'nın çıktığını duyunca hemen sipariş ettim...
Pazartesi elimde olacak, okumak için sabırsızlanıyorum...

Merhab...
Bende şans eseri tanıştım gece evi ile bende çok severek ve heyecanla okudum.

Deniz tanrıçasını ve bahar tanrıçasın okudum 1 günde okudum hemencecik bitmesine üzüldüm

İki kitap kaldı Işık ve Gül tanrıçası onları da en kısa zamanda alıp okumayı istiyorum...

Ve gece evinin 9. kitabını bitirdim ve 10. kitabını bekliyorum.

Kitap okumayı pek sevmezdim.birçok kitap okudm bunlar hep edebiyat öğretmenimin zoruyla oldu. ancak
Canan tan 'Yüreğim seni çok sevdi'
ve
Canan Tan'Piraye' ile karşılaşıncaya kadar=))
şuan Piraye'yi okumakla meşgulum. kesinlikle tavsiye ediyorum .okumayan arkadaşlara..

Piraye kitabını okurken çok ağladım ben

Judith İvory- Çirkin Çok kötü bir kitaptı. Okumanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Ahmet Ümit- İstanbul Hatırası
Güzel bir romandı, özellikle İstanbul'u bilip sevenlerin daha çok beğeneceğini düşünüyorum. Hayalinde canlandırması açısından

Elif Şafak-İskender ve alexanra cavelius-Leyla bitirdim en son. ikiside sürükleyici tavsiye ederim.Bir de Sema Maraşlının ''Eşimle tanışmayı unutmuşuz'' harika bi kitap değişik hikayeler evli hanımlar mutlaka kendinizden de bişeyler bulabileceğiniz bi kitap

ejderha dövmeli kız stieg larsson.

çok beğndim ben bu kitabı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…