en son bitirdiğiniz kitap

Canan Tan - Piraye

İnanılmaz başarılıydı, çok beğendim...
Özellikle sonu, ağladım resmen. Şiddetle tavsiye ederim...

Adam Fawer - Olasılıksız

kitabın arkasında aynen şöyle yazar BİTİRMEK İÇİN YARINI , BAŞKASINA ANLATMAK İÇİN BİTİRMEYİ BEKLEMEYECEKSİNİZ. ki doğrudur kitabın yarısında birilerine anlatasın geliyor , kitap bittiğinde ise hayata bakışın değişiyor birkaç gün etkisinde kalıyorsun.

Sen olsaydın yapmazdın, biliyorum /Kürşat Başar
Işıldayan /Susan Mallery

Korkma Ben Varım Murat Menteş...

okunulası bir kitap gerçekten, karakterlerin dilinden,her biri ayrı ayrı anlatılıp etkisinde kalacağınız bir eser..Hayati Tehlike,Müntelim Gıcırbey ve ortak aşkları Şebnem Şubumi...

en son canan tan iz kitabını okudum cümleler basit ama bence duyguyu çok iyi veriyor..çok güzeldi..
duygu dolu, hayata dair bir kitap.

Canan Tan - Piraye

İnanılmaz başarılıydı, çok beğendim...
Özellikle sonu, ağladım resmen. Şiddetle tavsiye ederim...

onu ben de okudum canım inanılmazdı evet..canan tanın 4 kitabını okudum hepsinde de ağladım okumadıysan en son yürekler ölürü tavsiye ederim..

onu ben de okudum canım inanılmazdı evet..canan tanın 4 kitabını okudum hepsinde de ağladım okumadıysan en son yürekler ölürü tavsiye ederim..

Onu okudum canım...
Şuan Çikolata Kaplı Hüzünler'i merak ediyorum...

Mustafa kutlu -Hayat Güzeldir

Yaşanılan tüm olumsuzluklara rağmen hayatın içinden güzel ve özel olanları küçük hikayelerle anlatan,içe su serpen bir kitap.

R.Şanal-Işık Elçi - Eşruhumun Eşzamanı

Hayatta bizim planlarımıdan daha üstün bir zekanın varlığının kanıtı...Yazanlar evli bi çift...Ve yollarının tesadüflerle nasıl birleştirildiğinin öyküsü......Çok ilginç bi kitap tavsiye ederim....

Demet Altınyeleklioğlu; Nurbanu

platon bir gün kolunda bir ornitorenkle bara girer Bu kitabı bitirdim

Son düzenleme:
philippa gregorynin beyaz kraliçesini bitirdimm

Son düzenleyen: Moderatör:
Alex Flinn - Beastly bitirdim.
Filminide izledim ama kitabı kadar zevk alamadım..

Julia Quinn- Sonsuz Sevgilerimle Bu yazarın tüm kitaplarını seviyorum, bu kadının yazıp da benim beğenmeyeceğim bir kitap olmaz herhalde Bu da çok eğlenceli ve duygusal bir kitaptı, tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…