en son bitirdiğiniz kitap

judith mcnauth = mutluluk çk çok güzeldi şimdide cennet kitabına başlıcam en sevdiğim hayran olduğum yazardır her kitabını okurken bundan güzeli olamaz herhalde diyorum ama bir yenisinin okudukça onununda çok güzel olduğunu görüyorum herkeze tavsiye ederim

ahmet ümit beyoğlu rapsodisi.çok sıkıldım okurken zor bitti.ondan önce olasılıksız gibi aksiyonun hiç durmadığı muhteşem bi kitabı okuduğum için olabilir.şimdi istanbul hatırası mı yoksa empatiye mi başlm karar veremiyorum

Uzun zamandır buraya yazmadığımı farkettim. En son yazdığımdan beri 3 kitap okumuşum.

Kollarımdaki yabancı-Tracy Ann Warren

Nehir Günlüğü-Mary Alice Monreo

Yüreğim Seni Çok Sevdi- Canan Tan

son on beş dakika- Fatma BARBAROSOĞLU

bu kitabı okuyalı baya oldu aslında ama ne yazıkki son zamanlarda pek kitap okumuyorum..

hush hush serisi çok keyif alarak okudum.merakla 4. kitabı bekliyorum.

Eklentiler

• $çýðlýk.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 54
  • $fisilti.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $sessizlik.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 58
P.C. CAST

Deniz Tanriçası

Son düzenleme:
Judith McNaught - Sonsuza Kadar

Kesinlikle muhteşemdi her kitabı gibi

Suzanne Collins Ateşi Yakalamak

Harikaydı resmen, şimdi de alaycı kuşu aldım baba ve piç bitince hemen başlayacağım))

Az önce Ahmet Ümit "Aşk köpekliktir" i bitirdim. Açıkçası başlarda kısa öyküler olduğu için, Ahmet Ümit romanlarına alışkın biri olarak keşke bu da roman olsaymış dedim, ta ki kitaba adını veren son öyküye kadar.. Hani bazı sanatçıların albümlerinde de olur; albüme adını veren şarkı her zaman diğerlerinden daha güzeldir. İşte "Aşk köpekliktir" kitabındaki "Aşk köpekliktir" ismindeki son öyküde aynen böyleydi. Sayfaları nasıl çevirdim onu bile farketmemişim...
Kısacası benim için, Ahmet Ümit yine Ahmet Ümitliğini yapmış. Başka birşey diyemeyeceğim :) Tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…