En sinir oldugunuz laf.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Elis

Ziyaretçi
evet baslikta da okudugunuz gibi en sinir oldugunuz laf,duyunca delirircesine sinirlendiginiz,,,

ben basliyim,kiskanc lafina siniiir olurum....bunu diyene boyle:mymeka: patlatmak isterim o an....

benim en sinir olduğum laf sa ÇAĞDAŞ. insanlar bu kelimenin anlamını biliyormu diye düşünüyorum "bizler çok çağdaşız öyle şeylerle işimiz olmaz" bunları duyunca o insanların kafalarına balyozla vurmak istiyorum. zaten kelime anlamıyla bi tuhaf birşey bu çağdaş ne demek bu çağda yaşıyoruz buna uygun olalım mı demek. iide eskide yaşayanlar insan değildi dimi geçmişini unutanlarıda sevmem zaten çağdaşlarıda sevmem bana göre çok yapmacık bi laf aslında öyle değilller ama bazı egolarını tatin etmek için kullanıyorlar
:oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava:

ELEKTRIK:kızgın:

Cok hossun senden elektrik aldimkafamçokkarıştı:1closedeyes:

Ne bu ya ne elektrügü, eskiden begendim, sevdim derdik neymis eletrik almis:mymeka:

Insanin he eletrikmi aldin eh dur biraz daha yanimda belki ampul gibi yanarsin diyesi geliyor...:roflol:

bende nedenini hala bilmem ama """"aferin"""" lafına acaip sinir oluyorum. sinirden beynim dönüyo

''gülüm ,kuşum ,tatlım '' bunları bayanlardan duymak beni sinir eder,özellikle yeni tanıştıysam!!

''gülüm ,kuşum ,tatlım '' bunları bayanlardan duymak beni sinir eder,özellikle yeni tanıştıysam!!

evet evet bende aynı !!!!o laflarda sinirden beynimi döndürüyor bide bi arkadaşım var o yine abartti olayı aşkım diyo yaaakötükedihüso

bir erkek tarafından babam hariç bana ''kızım'' diye hitab edilmesi beni çileden çıkartıyor

neyse ,oha,boşver,gülüm,keşke
uyuss edici laflardır aman biri bana sakın söylemesin hatası affedilmez oluyor çünkü...

güzelim kelimesi dellendirio beni
yada bi erkeğin bana lan die hitap etmesiine hiç gelemem direk bozarım :kahve:

ANLIYOR MUSUN bu söz herşeyin bittigi yerdir benim icin şeytanın en büyük kusuru kibirdir insanlar neden mütevazi olup nezaketle anlatabiliyor muyum demezler ki !!!!!

"ben sana demişdim "
"kızım"
"lan"
hayatta hoşlanmadığım kelimlerdir çok sinir bozucu

bu aralar herkesten duyar oldum çok sinirime gidiyor ..yapcek bi şey yok... diyorlar ya

benimde en sinir oldugum laf "sen billmesin bunlari" diyenler oluyorya

BOŞVER

Duyduğum anda saçlarım Tina Turner modeline bürünür.
Hani lafı getirirler getirirler bir noktaya kadar, ondan sonra "boşver" derler ya...illet olurum illet.
Madem konuşmayacaktın ne ... yemeye açtın lafı. İnnasabirin ya.

koca koca insanların kullandığı
hııı tabi tabi...
hııı hiçte bile..
sen öyle san...
sen anlaman:dilcikar:
laflara sinir oluyorumkötükedihüso

''ben demiştim'' lafına sinir oluyorum :dilcikar:

Back