• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En sevdiğiniz parfüm hangisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende Avon'un Treselle'i çok seviyorum. Erkekte ise I'm Perfect harika bir koku kesinlikle

ben dior'in hypnotik poison ve jil sander sun parfümüne bayiliyorum

ben dior'in hypnotik poison ve jil sander sun parfümüne bayiliyorum

jil sander sun; bu parfümün kokusu nasıll???? Sun yazıyor ya,acaba hindistan cevizli güneş yağlarının kokusuna benziyor mu diye merak ettim.. Ben güneş yağlarının kokusuna bayıluorum,var mı acaba öyle bi parfümmfisfisfis

jil sander sun; bu parfümün kokusu nasıll???? Sun yazıyor ya,acaba hindistan cevizli güneş yağlarının kokusuna benziyor mu diye merak ettim.. Ben güneş yağlarının kokusuna bayıluorum,var mı acaba öyle bi parfümmfisfisfis

yok onla alakasi yok ama hindistan cevizin kokusunu seviyorsan cocoa butter diye bir body lotion var zenciler satiyo cok güzel kokuyo ve baya uzun süre kokusu kaliyo

oriflame radiant lights çok müthiş ama ben lacoste clasic kullanıyorum oda fresh bi koku

lacoste pour femme
müthiş güzel bi koku, yeni aldım bayıldım doğrusu alkisalkisalkis

ya cook klasik herkeste var ama hala liseden beri aynı kokuyu çok seviyorum. burberry's weekend
artık deiştirmem lazım yeniler nedense içime sinmiyo

bende liseden beri escade kullanıyorum bir sürü parfüm alırım her duyduğum parfüm hoşuma gider gider gider yeni biişiler alırım ama evde durur onlar iki fıstan sonra gider yine escade alırım onsuz hayat düşünemiyorummmm sositososito

erkek armani code bayanınkinden çok çok daha güzel..bayanınki bana çok itici geliyor
şuan en svdiğim parfüm dior addict 2...

çok eski ama pastel kullanıyorum 2-3 yıldır hatta piyasada kalmamış artık üretilmiomuş eski olduğundan zor buluyorum ama vazgeöemiorum çok romantik gelior bana kokusu ve çok etkileyici

lisedeyken yani 10 küsür yıl önce :)) bi arkadaşım kullanırdı tenine çok giderdi pastel...özenip bende almıştım ama bana gitmemişti bazen öyle oluyor

lisedeyken yani 10 küsür yıl önce :)) bi arkadaşım kullanırdı tenine çok giderdi pastel...özenip bende almıştım ama bana gitmemişti bazen öyle oluyor

yılların parfümü valla:D evet parfüm tene göre değişiklik gösteriomuş bazılarında pastel çok güzel kokar bende eokadar değil ama yinede durdukça harika oluyor

"Gucci Rush II"yi denedim bugün. Çok güzeldi.
Çok temiz bir koku.

Back