- Konu Sahibi incirlibitter
212 Sexy :):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar avon amerika menseili bir kurulustur hatta ilk adi amerikan guzellik enstitusudur fakat sahibi ingiltereye geziye gidiyor ve avon nehrine hayran kaliyor sonra adini avon olarak degistiriyor. Sonra kimlere satildi bilemem ama israile satildi diye bende duymustum. belki gerçek degildir fakat israile satildi soylentileriyle birlikte kaliteside iyice dustu açikçasi ben artik biraktim avonu bana surekli tarihi geçik seyler gonderiyodu :S
Escada Collection'ı tek gecerim kadın erkek coluk cocuk genc kısacası kokuyu alan herkesin sordugu cok begendigi carpıcı ben burdayım diyen bir koku kızlar yalnız escadanın parfümleri sezonluk oluyor bildiginiz gibi bir daha sürmüyorlar piyasaya o yüzden ben sansirodan acıgını aldım hem cok kalıcı hem de ben bir ortama girince herkesin bana parfümümü sormasına neden olan koku...Sonuç olarak =>>>>[COLOR="Magenta"]Escada Collection'ı [/COLOR]tek geçerim..
jean paul gaultier :lepi: