• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En seksi parfumler hangileri

dior addict benim kışın kullandığım parfümüm oldukça sexi ve erkeklerde oldukça çekici buluyor vanilyamsı bir koku fakat yaz ayları için fazlaca ağır.o yüzden dolce & gabbana light blue daha hafif ve oldukça çekici bir koku tavsiye ederim

hayatımda değer verdiğim insan benim beğendiğim hangi parfmü bana yakıştırmış ve beğenmiş ise benim için seksi parfüm o dur... illa "seksi parfüm ikonu" konumundaki bir pargfüm markası olmak zorunda değildir bu..

- Chanel Coco
- La Praire Midnight Rain
- Jil Sander
- D&G The One Rose
- Armani Diamonds
- Givenchy Very Irressistable
- Alien
- Marc Jacobs Lola

Bunlari kesinlikle denemeni tavsiye ederim.

Kızlar bugün buradan, bugüne kadar yazılan tüm parfümleri okudum ve toplam 22 parfümlük bir liste çıkardım kaydirigubbakcemile3 Elimde listeyle gidip hepsini denedim (nasıl bir burun varsa artık bende de :smiley-cool: )

Çok beğendiklerim ama tam kış kokusu olanlar da vardı içlerinde, berbat dediklerim de (Chanel No:5 meselakafamçokkarıştı) En sonunda Escada Collection'a karar verdim. Yine Escada'nın Sexy Graffiti'sini de es geçmemek gerek. Tabii tüm bunlar aslında dönüyor dolaşıyor tercih ve zevk meselesine geliyor.

Buradan fikir aldığım tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. opuyorumnanaktan

arkadaslar avon amerika menseili bir kurulustur hatta ilk adi amerikan guzellik enstitusudur fakat sahibi ingiltereye geziye gidiyor ve avon nehrine hayran kaliyor sonra adini avon olarak degistiriyor. Sonra kimlere satildi bilemem ama israile satildi diye bende duymustum. belki gerçek degildir fakat israile satildi soylentileriyle birlikte kaliteside iyice dustu açikçasi ben artik biraktim avonu bana surekli tarihi geçik seyler gonderiyodu :S

arkadaslar avon amerika menseili bir kurulustur hatta ilk adi amerikan guzellik enstitusudur fakat sahibi ingiltereye geziye gidiyor ve avon nehrine hayran kaliyor sonra adini avon olarak degistiriyor. Sonra kimlere satildi bilemem ama israile satildi diye bende duymustum. belki gerçek degildir fakat israile satildi soylentileriyle birlikte kaliteside iyice dustu açikçasi ben artik biraktim avonu bana surekli tarihi geçik seyler gonderiyodu :S

üstünde yazan tarih son kullnma tarihi değildir o tarihdn 3yıl sonrası son kullnma tarihidir örneğn Z01012010 İse o 1ocak 2010da üretlmiştr açılmadn depoda yani 3yıl durblr bozlmdn yhani 2013ocak1 son kllnma tarihdr açıldıktn sonra yani bizim elmzdn geçtktn snrada 1 yıldır son kullnma tarihi..bunun açıklamasınıda yapmışlrdır sitelrde ve bazı ürünlern üstnde var.. ve ortaksz amerkn markasıdr.. bnde düşndm brkmayı ama vazgectm herkes söylnti çıkrıodu amrkada 1 € satılıo bnlr blmem ne snra netten usa satışlrna falan baktm o zmn 3parltıcı ruf dudk kalmi çkmştı mesela burda 12.50du (indrmli) orda fırsatindrm 19€ bazı ürünleri burayla eş değer fiyatta bazıları burdakndn dha pahalıya gelio.. yhani kulak asmamak lazım.. ürünler cildi bozdu falan filanda fasa fisi kız arkdşm birinden almş slution yağlı cltler için kızın cildi karma cilt yanlış bişe satmşlr yönlendrmedn sırf para kaznmk içn cilmi mahfetti dio almam dio dedm ürünü göstr hangisi baktm yağlı cilt içn dedm edr tabi karma cilt olndn verdm al dedm kulln gelş fiyattn verdm kız her 1.bucuk ayda bi siparş verio setini suan.. yani hassas ciltliykn gdip baska clt tplrnin ürünlrni alrsnz yhada arkdşm gbi ynlş ürnler alrsnz mahfdrsnz cildnzi.. VE COLOR TREND MAKYAJ ÜRÜNLERNDEDNDE BEKLENTİNİZ OLMASIN ARKDŞLR RUJU PARLATICISI DIIŞINDA..diğer bir çok ürünü iyidir heleki mineralli makyaj serisindeki toz fondtn bn bu kdr kalıcı pudra görmdm fndtn desn değl pudra desn değl harka kulak asmayın israil malı denmesne..

Escada Collection'ı tek gecerim kadın erkek coluk cocuk genc kısacası kokuyu alan herkesin sordugu cok begendigi carpıcı ben burdayım diyen bir koku kızlar yalnız escadanın parfümleri sezonluk oluyor bildiginiz gibi bir daha sürmüyorlar piyasaya o yüzden ben sansirodan acıgını aldım hem cok kalıcı hem de ben bir ortama girince herkesin bana parfümümü sormasına neden olan koku...Sonuç olarak =>>>>[COLOR="Magenta"]Escada Collection'ı [/COLOR]tek geçerim..

cnm escada collection hanğisi şimdiden tşk ederim zemuszemus

Bence foraway çok güzel ben esmerim ve kokusu çok hoş erkek arkdaşım bayılıyor tavsiye ederim ciciler

kizlar hep soyluyorum 212 sexy!!!
bi deneyin bence...
hele bi de vucut losyonuyla beraber kullanirsaniz esinizi kalpten goturebilirsiniz sempatiksalakcinni
vucut losyonu cok seksi cok harika kokuyor kesinlikle

Back
X