• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En seksi parfumler hangileri

Escada Collection'ı tek gecerim kadın erkek coluk cocuk genc kısacası kokuyu alan herkesin sordugu cok begendigi carpıcı ben burdayım diyen bir koku kızlar yalnız escadanın parfümleri sezonluk oluyor bildiginiz gibi bir daha sürmüyorlar piyasaya o yüzden ben sansirodan acıgını aldım hem cok kalıcı hem de ben bir ortama girince herkesin bana parfümümü sormasına neden olan koku...Sonuç olarak =>>>>[COLOR="Magenta"]Escada Collection'ı [/COLOR]tek geçerim..

kesinlikle katılıyorum hernereye gidersem gideyim soruyorlar parfümümü,benim kokum,tek geçerim,iddalı ve baştan çıkarıcı bencee

ya şöle beyaz tenlilerin kullanacağı sexi bi koku yok mu anacım ne kullandıysam 2 saatte uçuyo ayrıca tenime gitmiyo...sempatiksalakcinni

sexy deyince parfümde benim aklıma hep çilek kırmızı meyve kokuları geliyor sizdede öyle oluyormu bilmiyorum çünkü öyle sexy yazan parfümlere bakın kesin çilek ve benzeri kokular. bence alakası çok bu tarz kokuları erkekler hiç beğenmiyor eminim bundan nezaman sürsem ne nişanlım yada kimse beğenmez bence ferah kokular herzaman daha sexydir. avon perceive gibi

şimdi seksi deyince ilk aklıma gelen kokular:
1- kesinlikle organzaopuyorumnanaktan
2- the oneopuyorumnanaktan
3- wishopuyorumnanaktan
4- j'adoreopuyorumnanaktan
5- Abs. irres.opuyorumnanaktan
6- poisonopuyorumnanaktan
7- Rush 2opuyorumnanaktan
8- beyond paradisopuyorumnanaktan
9- magnetizmopuyorumnanaktan
10- JPG2opuyorumnanaktan
11- tresoropuyorumnanaktan
12- armani codeopuyorumnanaktan
13- JL liveopuyorumnanaktan
14- Zenopuyorumnanaktan
15- Black XSopuyorumnanaktan
bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

ya acaba avonun soft musk ya da surrender tarzı pudramsı, yumuşak, tatlı ama ağır değil ve kalıcı olan bir parfüm biliyo musunuz? ben israil markası diye avon kullanmıyorum da boshayallersmile

ya acaba avonun soft musk ya da surrender tarzı pudramsı, yumuşak, tatlı ama ağır değil ve kalıcı olan bir parfüm biliyo musunuz? ben israil markası diye avon kullanmıyorum da boshayallersmile

avon ne zamandan beri bi israil markasi? avon italyan bi firma...

bisey sorucam kizlar bu escada collectionu nerde bulabilirim?doldurma satiliyor mu ?
orjinali kalmadi sanirim

avon ne zamandan beri bi israil markasi? avon italyan bi firma...

bisey sorucam kizlar bu escada collectionu nerde bulabilirim?doldurma satiliyor mu ?
orjinali kalmadi sanirim

var evt kuzenim kullanıyor hep..dolumları var çokda güzel kokuyor..bende kullanmıştım bikere ama çok oldu ben kullanalı..zaten escada sanırım kokuları belli süre çıkarıp kaldırıyor değişken hep.. ama neyseki dolumları sabithihoyyyt

bende avonun for away var.çok kuvvetli bir parfüm.eşim almıştı.
sahi avon israel ürünü mü ???

ya ben avon temsilcisiyim, takim öncüm bana avon italyan bir marka dedi. boshayallersmile

öyleyse iyi canım.alırken içim rahat olsun.avon temsilcisiysen.ben birşeyler sipariş vermek istiyorum.ürünleri nerden bakabilirim.herhangi bir internett sitesi varmı.kataloğun hepsini bakabilmem için.

Escada Collection ve wish ikiside çok güzel herkes soruyor. angel da çok güzel ama bir kaç arkadaşım viski gibi kokuyor deyince soğudum o parfümden :))

Back