- 15 Mayıs 2008
- 307
- 3
- 118
- Konu Sahibi incirlibitter
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Escada Collection'ı tek gecerim kadın erkek coluk cocuk genc kısacası kokuyu alan herkesin sordugu cok begendigi carpıcı ben burdayım diyen bir koku kızlar yalnız escadanın parfümleri sezonluk oluyor bildiginiz gibi bir daha sürmüyorlar piyasaya o yüzden ben sansirodan acıgını aldım hem cok kalıcı hem de ben bir ortama girince herkesin bana parfümümü sormasına neden olan koku...Sonuç olarak =>>>>[COLOR="Magenta"]Escada Collection'ı [/COLOR]tek geçerim..
estee lauder parfumlerınden kullananlar varmı.. yorumlarınızı paylaşın
ya acaba avonun soft musk ya da surrender tarzı pudramsı, yumuşak, tatlı ama ağır değil ve kalıcı olan bir parfüm biliyo musunuz? ben israil markası diye avon kullanmıyorum da boshayallersmile
avon ne zamandan beri bi israil markasi? avon italyan bi firma...
bisey sorucam kizlar bu escada collectionu nerde bulabilirim?doldurma satiliyor mu ?
orjinali kalmadi sanirim
ya ben avon temsilcisiyim, takim öncüm bana avon italyan bir marka dedi. boshayallersmile
valla İtalyansa iyi mademse DİYECEKTİM AMA SİTESİNDE GAYET DE AMERİKADA KURULAN VE DEVAM EDEN BİR ŞİRKET OLDUĞU YAZIYOR... HABERİNİZ OLSUN...lmaz: