• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En seksi parfumler hangileri

armani she
armani gio
212 sexy
magnetism
burberry charme

bunları merak ediyorum kızlar..magnetismi biliyorum ve çook güzell diğerleri ne kokusu, bunların içeriği? esmer tende kalıcılarmı ?
birde magnetism benzeri önerisi olan

her parfüm konusunda aynı parfümleri yazıyosunuz ve ben hala anlamadım hangileri daha iyi.anket bölümüne parfümden anlayan bi arkadaş konu açsada oylara göre anlasam hangisi daha iyi.burda karışıyor.

aynen.bir anket yapılsa, kullananlar oy verse,bizde en çok oy alanı gidip alsak,insanlar el ele tutuşsa,bütün dünya bayram olsa.çok şeymi istiyorum...

Son düzenleme:
her parfümün duruşu kişiden kişiye değişir ..
ben sayısını hatırlamadıgm kadar orjinal parfüm kullandım (amor amor , burbery clasic , kenzo ,laura vs. . ) bi allhn kulu ne gzel kokuyo demedi :60::60:
artık pes etmiştm yani hiçbi parfüm kalıcı olmuyodu cildimde bigün sansirodan denemelik escada magnetizm aldım herkes çok bgendi :69: hatta bi kadın çevirdi escadamı bu dedi :69:
gerçek parfümlere döktügüm paraya o an acıdım :9::27:
yani tenden tene deişir parfümlerin duruşu ben esmerim ve üstümde çok gzel kalan koku magnetizm ...
kumral bi arkdşm miss dior cherry kullanıyo :9::27:
sarışında CKlein kullanıyo :27::60:
ck euphoria'da güzel bi kokudur yine esmerlere giden bi koku die biliyorm bnden bu kadar şmdilik :69::9:

Back