E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi incirlibitter
-
18.11.2008 1700Erkeklerin en seksi bulduğu 10 parfüm...
Erkeklerin en seksi bulduğu 10 parfüm...
1. Cacharel Amor Amor. Genç, canlı, enerji dolu, tutkulu, ateşli, romantik kadının kokusu: Ve kıpkırmızı! Çiftlerin heyecanlı ve neşeli aşk dünyası...Tutkularla birleşiyor!
2. Thierry Mugler Angel. Çiçeksi, odunsu, amberli...Çekim alanına sokan, büyüleyici ve çekici bir koku.
3. Armani Black Code. Portakal çiçeği yaprağı, yasemin ve portakal çiçeği kadınsı, baştan çıkarıcı, göz alıcı.
4. Calvin Klein Obsession. Sofistike, gizemli, dişi, eşsiz, egzotik, sarhoş edici çiçeksi oryantal.
5. Carolina Herrera 212. Üst notalarda tahrik edici gül, biber ve bergamot; orta notalarda gardenya ve sardunya. Tahrik edici gizemli bir koku.
6. Chanel Madamoiselle. Yasemin ve gül... Kadınsı, seksi, heyecan verici ve genç bir parfüm. Madam Chanel'in modern ruhunu somutlaştırır.
7. Davidoof Cool Water Ağaçsı, meyveli...Kadınsı bağımsız kendine güvenli, dinamik şehvet dolu taze bir kadın kokusudur.
8. Christian Dior Hypnotic Poison. Başdöndürücü, büyüleyici, hipnotize eden.
9. Lancome Hypnose. Ultra feminen, odunsu, şehvetli.
10. Issey Miyake L'eau D'issey. Saf, ışıltılı, elegan kadının kokusu... Çiçeksi, ferah ve ağaçsı.
alıntıdırrr
armani she elimde 50 ml var istersen?
GILLIES-CANTUEL-FLOWERS arkadaşlar bu parfumu yıllar once almıştım mukemmel bır parfum ama bulamıyorum. alan bırı varsa bana yardımcı olsun lutfen. sabun gıbı tertemız bır kokusu var, banyodan yenı çıkmış gıbı kokuyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?