- 15 Mart 2009
- 1.181
- 20
- 158
- 47
- Konu Sahibi incirlibitter
-
feromon kokuların förmüle ve yapısına etkilemiyor(hormon olduğu için)-koku aynı,psikolojik olabilir canım,tuhaf şeyler yaşiyorum bu parfümle,bazen diyorum acaba bende erkek hormonlar mı ağırlık taşiyor?neden beni de etkiliyor?neler oluyor? komik walla..kokusu farklımı feromonlunun.. psıkolojık olarak ole gelıo olmasın sana..
dogru bi arastırma olduunu nerden bılıosnkaydirigubbakcemile3
canım,Versace Crystal Noir dene,çok dikkat çekici ve sexy bence...Calvin Klein Euphoria de iyi,ama ben bunun sadesi değil feromonlusu beğeniyorum...feromondan olabilir.
Kızlar. Parfümler karşı cinse göre yapılırmış. Nasıl yani derseniz. Aslında kadın parfümleri erkeklerin zevklerine göre erkek parfümleri de kadınların zevklerine göre. Bu yüzden birçok kadın erkek parfümlerini çok sever ve hatta güzel koktukları için kullanır :)
Eminim erkekler de utanmasalar bizimkileri kullanırlardı. Şöyle bir tavsiye vereyim. Bir erkek arkadaşınızı alın yanınıza gidin parfümcüye koklatın o seçsin. ışte o kişinin seçtiği koku emin olun seksi kokudur :)
kaydirigubbakcemile3
bencede çok güzel ikiside... yanlız herkesin tenine göre değişir... bu kokular baska birnde çok kötüde durabilir,önemli olan tene uygun parfüm kullanmaktır... ama bu iki parfümde benim favorilerim arasında...chanel birde
NARCISO RODRIGUEZ benim sevdigim kokular :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?