en pratik ve en iyi tavsiyeler..

acık renkler tozu belli etmez,koyu renkten daha az ugrastırır.Kumasta acık renk benim kisisel tercihim,temiz gorunen fakat pis olan koyu renk esyalar kullanmaktansa,acık renk ve makinede yıkanabilenleri kullanmayı tercih ederim.Halılarım dısında hersey makinede yıkanıp,kurutma makinesinde kurutuluyor ve cok hijyenik ve kolay bir temizlik oluyor benim icin.Halılarımı da yıkanabilir alacaktım fakat ufak cocugum var ve o tip halılar ince oluyor ve kısın yerler soguk oluyor ama terlik alıskanlıgı edinir edinmez halılarımı da yıkanabilenlerle degistirecm.
Duvar kagıdı oneriyorum,yurt dısında kaldıgım sure boyunca nerdeyse hep duvar kagıdı ile kaplı evlerde oturdum,acık renk benim tercihim yine de.Su anda evimde saten boya var,biz yurt dısındayken hazırlandı,duvar kagıdı riskine giremedim gormeden sadece boyanın rengini sectim.,
miele burda cok bilinen bir marka degil fakat kesinlikle supurgede tek gecerim
serfloor urunlerinden begendigim renkler olmustu kendi evimi yaptırırken fakat baska bir marka secmistik sonuc itibarıyla,ismini de hatırlamıyorum ama renk akcaagac oldu.Benimkiler laminant ve cok memnunum ama ahsap parkenin de hem havası hem sıcaklıgı baska oluyor,biraz daha masraf edip onu da yaptırabilirsiniz,kullanım acısından cok da fark yok ikisi arasında,ikisini de kullandıgım donemler oldu.
bence banyonuz musaitse yani yer sıkıntısı yoksa kuvet mutlaka olmalı.2 yasında kızım var ve kuvetin icinde eglendigi kadar hic bir yerde eglenmiyor,biz kendimiz de ara ara kuveti doldurup keyif yapmayı seven bir ciftiz.bu arada kuvetin etrafi dusakabinle cevrili ve dus alırken su sıcratma gibi bir sorun olmuyor.

Pea'cığım duyarlılığın için çok tesekkür ederim sorunu çözmeye çalışıyoruz mesajına cevap atamıyorum. Allah senden iyi yüreğinden razı olsun

bende yenı evlenıcek bırıyım ve bırıktırdıklerımı senınle paylasabılırım..
beyaz mobılya alırsan cızılme oranını en aza ındırgersın tatlım.. cunku beyaz renk fazla gostermez.. ama sıyah mobılya cızıldıgı an parlıyor.. butun beyaz esyalarımı arcelıkten aldım.. bulasık makınamı evı yerlestırırken cok kullandık ve bır kere calısırken sesını duymadım. buzdolabım ve camasır makınamda cok fonksıyonlu.. baya ısıme yarıyacaklar ınsallah.. elektırık supurgemı 1 sene once almıstık arcelıkten.. ama ondan memnun degılım.. cunku cekım gucunu arttırdıgımda supurgeyı halı uzerınde surumek cok zor hatta ımkansız.. ben dekorasyonumu metal agırlıklı yaptım.. fakat mutfak uzerınde kullanacagım seyler genelde bambu agactan uretılme.. daha sagıklı oldugunu duydum o yuzden.. ev ıcın havlu nevresım takımları vb seyler dusunuyorsan diysncolours ve decobıanca mallarını onerırım.. ıkısıde cok guzel mallar uretıyor.. mutfak ıcın robot takımlarımı arzumdan aldım.. daha kullanmadım ama ıyı gıbı gelıyor su an.. ınsallah yardımcı olabılmısımdır :)

Uzun araştırmalarımız sonucunda 2015 aralık ayında Hotpoınt Luca serisi ankastre setini aldım. Fırının görüntüsünün güzelliği ve 2 ay sonunda beğenilmediği takdirde para iadeli ürün iadesi fırsatı oldukca cazipti benim için. Aldığım için çok mutluyum, fırının pişirmesinden oldukça memnun olduğumu söylemek isterim.. Kekim daha önce hiç bu kadar kabarmamıştı.. Ayrıca fırında iki tepsiyi aynı anda pişirme özelliğindende oldukca memnun kaldım.. Fırının içinde pişerken ışık yanması hem şık bir görüntü veriyor hemde sürekli fırını açmak zorunda kalmıyorum. Fırın ısısını dışarı vermemeside çocuklu aileler için oldukca güvenli el yanması gibi bir durum olmuyor..Davlumbazın çekim gücü çok güzel.. set üstü ocaktanda çok memnunum.. Benim gibi almak isteyip kararsız kalanlara tavsiye ederim.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…