en pratik ve en iyi tavsiyeler..

electrolux e hiç bakmamıştım ben şimdi sen söyleyince baktım bikaç siteden,fiyatları gayet iyi sanki eğer dedikleri gibi çok kaliteliyse gayet uygun. ben de salona koltuk takımı 3+2+1 ya da +1 düşünüyorum ama oturma odası için köşe koltuk kullanışlı rahat değil diyolar,çekmesi temizlemesi eziyetmiş bir de herkesin boncuk gibi aynı koltuğa oturması hoş olmuyomuş,ben de o yüzden şirin bir oturma grubu alcam... salonda ve oturma odasına tv ünitesi olacak biri küçük biri büyük...salonda aynı zamanda yemek odası olacak...konsolu seviyorum ben ya gümüşlük ya da çift vitrin değil ama konsolu,ve aynayı seviyorum:)

mutfak gözümde canlandı gayet hoş bir görüntü,tezgah ben de siyah istiyorum aslında.banyonun neresini siyah yaptırdınız canım anlamadım orayı.ben aksesuarlarımı büyük abajurlar,ya da çok büyük vazolar ya da metal ince uzun heykeller şeklinde bir de duvara asılan maskeler,üçlü tablolar gibi şeyler olarak düşünüyorum şeklini,öyle
aynalar zaten olmazsa olmazım çok seviyorum çok cici aynalar var artık bi de.

istediğim duvar kağıdı böyle bunun gibi şeyler canım olmazmı diyosun yani,silinebilir yazıyo ama;

çok teşekkür ederim fikirler için canım.evinin resmini de koyarsan eğer evlenince inşallah:), mutfağın gözümde canlandırdığım gibimi görmüş olurum,bir de dekorasyonundan fikir çalarım belki

Son düzenleme:

mutfkta siyah etzgah ck su lekesi yapyıor cnm elinde bez sürekli atakta olman lzm küçück bir leke insdanı çıldrtıyor bizm tezgahımız granıt ama içinde kahve syh beyz karışık yınede syh kısımları acayp su lekesi tutuyor kireç gbi sürkli sarı bez sil babam sil hoş ama kullanışsız işte gri düşünebilirsn ama tezgah için burda bir bayanın kırmızı mtufağı vrdı smli gri tezgahı vrdı çk hayran kalmştm bn ona :) benm fikrim banyoda da özellkle yer karolarında siyah yine su lekesi yapıcaktır sürklşi paspas atmk zorunda kalabilirsn cnm ve yerler acayp toz toplar havluların iplikleri vs vs ... ayrıca evin en ferah mekanları olan banyo ve mutfkta neden syh??? bnce boğmaz derim dha fresh renkler olsun mesela koyulan rresmler ck hoş fıstık yeşili yağ yeşili süpr mesela banyoda fıstık yeşili nsl açar insann içinii :)

çok teşekkür ederim canım,beyaz eşyada birkaç tane iyi marka üstünde duruluyor,siemens de bunlardan biri...doğtaş görüntüsü güzel de çok ağır gibi duruyor koltukları temizlemek için kullanımı kolaymı..
lake mobilya hakkında bir de sen fikirlerini söylermisin?
küçük ev aletleri kesin philips olacak bu gidişle.
tefalin ütüsünü almak istiyorum ama ütü olarak, buhar kazanlı falan ya.acaip güzel ütü.(iyi oldu ama tefalin ev aletlerini söylediğin,yoksa güzel marka diye o da aklımda kalırdı)
mikrodalga ve normal fırın tavsiyen varmı?(fırın çok güzel olmalı ama:) )
taç ya da english home var aklımda nevresim takımı ev tekstili olarak...desenleri dokusu çok hoşuma gidiyo.
ayrıntılı sormak istediğim,seramik tencere tavsiye edermisin,kullanıyomusun?
tava tencere tarzı şeylerde teflon mu iyi yoksa seramik mi?
çatal kaşık bıçak takımı tavsiyen?
kare porselen takımları kullanımı kolaymı,yani bulaşık makinesinde yıkamak için rahat kullanışlımı?
perdelerimi hazır mı alayım yoksa kendi zevkime göre diktireyimmi?perde tavsiyen varmı?
lambalar olarak tavsiyen ne,aplik mi,modern lambalar mı, şık geometrik avizeler mi?
halı olarak marka tavsiyen varmı?

sen sor dedin ben napimbana kalsa daha sorarım yani.

ben hiç düşünmem mesela siyah su lekesi yapar diye,görüntüsü güzel bi de şık görünür diye seçerim çok teşekkürler ayrıntılı bilgi için
ben arkadaşa sordum banyonun neresi siyah beyaz diye,
benim banyom siyah olmasın ya,kırmızı güzel olurdu şimdi

bizim şimdiki mutfak gri simli granit,onun siyahı olsa güzel olur demiştim,ama su lekesi düşünmedim...kırmızı iyiymiş ama kullanımı kolaysa eğer,kırmızı da çok şık renk mutfakta.

çok sağol canım tekrardan

Son düzenleme:

*çok eşyayı bende sevmiyorum , doğtaş gerçekten çok kaliteli ısrarla söylüyorum.
*canım lake mobilyanın duruşu gerçekten çok şık fakat çok el izi yapıyor, örneğin benm mutfak dolaplarım lake ee sürekli dolapları aç kapa leke kalıyor üzerinde.. ama gerçekten gösterişli duruyor, salon takımını alabilirsn esasında nasıl olsa salon çok sık kullanılmıyor.
*ayy tefalden inan illet geldi, evlenirken az mı para döktüm onlara ben şu ana kadar hiç tefal ütüden çok da memnun olan duymadım , herkes şu philips in azur iyonic derin buharlı ütüsünden çok memnun siteleri araştırabilirsn yine de.
*fırın siemens yine, mikro dalga kullanmıyorum (insan sağlığına olumsuz etkilerini biliyorsundr zaten)
*english home un pike ve nevresimini kullandım, fena değil evet desenleri güzel.
*ben ilk evlendiğimde devamlı teflon tencere kullanıyordum ee malum yemekler pişerken dibine yapışmasın diye , ama biliyosun teflonda çok sağlıklı değil, oğlum doğduktan sonra çelik tencereler vazgeçilmezim oldu , seramik hiç kullanmadım .
*tava tarzı şeyler teflon tava tabi ki.
*çatal bıçak olarak nehir marka kullanıyorum memnunum gerçekten.
*kahvaltı setim kare porselen takımdı fakat tabakların kenarları hep hasara uğradı , bulaşık makinesinde yıkanırken.
*perdeleri tabi ki kendi zevkine göre diktir, perdenin evi ev yapan en önemli unsur olduğunu düşünüyorum, biliyorsun bu aralar kruvaze perdeler moda, fikir amaçlı benm evimin perdelerine bakabilirsin, bu topikte var.
*saray halıyı tavsiye ediyorum , yılların tecrübesi var. kaşmirin de ipek shaggyleri fena değil.
*lambalar geometrik hoş duruyo gerçekten.

canım bu yazdıklarım sadece benm görüş ve önerilerim, önemli olan senin içine sinmesi, bizler sana burada tavsiyelerde bulunuyoruz...

Son düzenleme:
Ben tecrube sahıbı değilim ama çevremden aldığım referanslara göre hareket etmeyı düşünüyorum

Allahın izniyle bu yıl evimi döşerken temel mobılyalarımı Doğtaş, kitaplık far tv ünitesi mutfak masası vs. eşyalarımı İkea, beyaz eşyalarımı Bosch, temel mutfak gereçlerimi takım olanları Karaca, Günlük tencere tava vs. Korkmaz, ev tekstili Taç, Özdilek.

Tabi farklı markalarda ındırım takıbıyle uygun fıyata aldıklarımda oldu ama ben araştırmalarım sonrası bu noktaya geldim.

Masraflı işmiş daha iyi anlıyorum evlenıp teAllah yardımcınız olsun diyenleri :)

canım duvar kağıtları tabiki siliniyor ama binanın hava alması açısından dedim bende yapacağım ama salonda bir duvara birde girişte ki duvarıma o kadar. banyomu hemen anlatayım lavabolu dolabımın durduğu duvara fayansları yatay döşettik önce siyah bordür ve beyaz dikey olarak duşun içinde kalan kısım siyah ve bordürlü (fayanslarım dikdörtgen) yerlerde siyah. siyah ama içinde gri tonlamaları şeklinde küçük kare kare noktalar var. duvarları beyaz ağırlıklı. banyo dolabımda beyaz lavabosu siyah havlu dolabı yani boy dolabıda yanları ve içi beyaz dış kapağı siyah... umarım anlatablmişimdir biraz karışık oldu. tamamen nişanlımın fikri banyo, mutfakta benim. bende oturma odama küçük bi köşe koltuk aldım zaten eşimle günlük vakit geçirceğim yer olarak ayaklarımızı uzatıp kitap okuyabilceğimiz bi yer gibi kısacası günlük yaşam alanı salonda köşe koltuktan bende hoşlanmıyorum. oturma odama mobilya aldığım yerden milyarlar verip ünite almak istemedim çünkü bi kaç sene sonra çocuğum olduğunda o ünite evden çıkcak fiyatı uyun olmalı. evim iki oda 1 salon ama 2 odamda nerdeyse salonum kadar. tabiki resimleri bende en kısa zamanda buraya koymak istiyorum..

ahşap mobilya ne açık ne koyu ara bir renk açık ceviz açık meşe gib-koltuklar ara renkler gül kurusu turkuaz yağ yeşili mor sütlü kahve gibi-halıda royali tek geçerim-duvar rengi eşya ile aynı değil kontrast olmalı-mutfak dolapları krem kırık beyaz kiri göstermiyo tecrübeyle sabit-tezgahta kesinlikle açık renk-çelik ler şiddetle korkmazı öneriyorum -teflonda tefal-karaca çeyiz seti iğrenç çok çabuk bozuldu biçoğu-nevresim ev tekstili taç-yatak bazalı olmalı-gardrop büyük olmalı-ve kesinlikle vitrin gümüşlük alma

beyaz eşyada siemens
mobilyalarımızı doğtaş tan beğendik ama doğtaş ürünleri sunta olduğu için mobilyalarımızı yaptırıryoruz.
mutfak ürünleri karaca, arzum ,korkmaz , bernardo , paşabahçe vs vs
halı royal ,taç ,Days in Colours ,özdilek
elektrik süpürgesi blue house tavsiye ederim çekiş gücü harika ve sessiz

çok teşekkür ederim canım,mikrodalga zararlı biliyorum ama çok işe yarıyor ya,pizzayı makarnayı pilavı falan hemen hiç kurutmadan ısıtıyor,pratik...zaten artık herşey zararlı diyip avutuyorum kendimi...evet aslında salonda lake çok iyi olur,sürekli oturma odasını kullanmayı düşünüyorum zaten salon misafir odam olsun
saray halı, bi de pierre cardin bakmıştım ben de...çok güzel pierre cardin ya.
çatal bıçak nehir duyduğum bir marka,memnunsan eğer,sonuçta kaç yıllık evlisin,ben de memnun kalırım büyük ihtimalle.hepsini not ediyorum

çok teşekkür ederim canım benim tasvirli anlattığın için:)Allah hepimize mutlu huzurlu güzel yuvalar versin. üniteyi kendim yaptırcam canım,küçük olacak oturma odasındaki...hemen çek hemen...

halıda royal geldi saray geldi şimdiye kadar,royalin naturasını gördünmü canım ya da kullandın mı?duvar renginde duvar kağıdıyla koltuklar uyumlu olsun istiyorum...üstteki resim gibi. dolaplarda krık beyaz ve krem derken dokusu nasıl olsun canım,mdf üstüne boya mı lake mi? ev tekstilinde taç istiyorum zaten ya da english home... gardrop çok gözlü mü olmalı,sürgülü mü,kapılı mı?
gümüşlük bana da gereksiz geliyor...
beyaz eşya da tavsiye etsen tam süper olacak:)çok teşekkür ederim
çeyiz seti halinde almyayım değilmi hiçbişeyi,teker teker alayım.

suntanın kötü özelliğimi var canım?
halıda ikinci royal diyensin...yazmıştım üstte natura serisi vardı ben bayılmıştım.
blue house a da bakarım.dyson u duydunmu ya da çevrende kullanan varmı?memnun olan ya da olmayan?
çok teşekkür ederim bilgiler için.

canım benim evimde royalin natura serisinden tam 4 halı var çok memnunum leke tutmuyor dokusu yumuşacık çok kaliteli şiddetle tavsiye ederim.mutfak dolabı benimki laminat dolap ama şu an balon kapak denen bir malzeme var çok kullanışlı açık renkler özellikle.onun dışında gardrobun içini açtığın zaman kullanılmayacak boş ölü alanlar olmamalı .askı yerleri bol olmalı mutlaka raflı bir bölümü olmalı derinliği en az 65 cm olmalı genişlikte en az 240cm.olmalı ilk başta göze büyük geliyor ama evlilik eskiyince yetmemeye başlıyor.beyaz eşya şu an bende araştırıyorum.şans işi malumçbenimkiler beko arçelik ama değişmelik oldular.maddi açıdan zorlamazsa bosch öneriyorum.annem yeni aldı çok memnun çamaşır makinesi süper her modeli iyi.gardrobu sürgülü tercih edersen az yer kaplar.herşeyi tek tek almanı öneririm .ütüde tefal rowenta philips.tercih et.koltuklarını sakın ama sakın çok açık renk alma .kumaşı ne olursa olsun bakımı çok zor.anlık moda akımlarına kapılma.alacağın her şeyin önce fonksiyonelliğine bak derim canım nacizane tavsiyelerim bunlar..

Fazla para verıp bulaşık makınamızı 5programlı almıştık. Ama ben suan sadece 1 programı kullanıyorum. Keşke 3programlı bırsey alsaymışım dıyorum. Fazla programa gerek yokmuş.Tek pişmanlıgım bu.

ay royalin naturasından memnun olduğunu duyunca çok sevindim çünkü o veya o tarz halı desenlerini seviyorum,çok güzel ya leke tutmaması.çok teşekkür ederim cevaplar için.
balon kapağa da baktım pvc karışım bi materyalden hazırlıyolarmış...
sürgülüye iyi demiyorlar onun içi sordum kapaklı mı kapaksız mı diye?65-240 ölçüler için teşekkürler,eminim şimdiden hepsini doldurur eşyalarım:)
yok madden sorun olmayacak inşallah bosch ve siemens ve elctrolux geldi şimdye kadar tavsiye...
koltuklar yıkanabilir olsa da mı açık renk tercih etmiim?
zaten dediğim gibi en öncelikli maddem tamamen temizlenebilecek eşyalar ve mümkünse yerden yüksek olup kaldırmakla efor sarfetmeyeceğim eşyalarım olsun istiyorum...
çooooooooooooooook teşekkürler.

evini fazla ve gereksiz eşyalarla doldurma canım sonra çok kalabalık oluyor birde eşyalarını çok büyük ve ağır alma sonra temizlikte vs. yerinden kımıldatamazsın (benim gibi)

evet canım mdf ye oranla daha çabuk kırılıp yıpranıyormuş mobilyacılarda böyle söylüyor
doğtaşta sunta değilde sıkıştırılmış ağaç yongası dediler yani bu da bir nevi sunta oluyor
dyson duydum ama çevremde kullanan yok canım

çok teşekkür ederim canım çok öptüm seni bilgiler için...
hepsi aklımda kalıcak emin ol,anıcam seni evlenirken

canım öncelikle allah yardımcın olsun ve herşey gönlünce olsun inşallah. ben evleneli 6 ay oldu gerek evimi dekore ederken gerek düğündü çeyizdi epeyce bi araştırma yapmaya maruz kaldım :)
salonunda açık renkler tercih et bence. sonuçta az kullandığın bi oda ve şık olsun. ervanın katoluğunda kadife kumaşlar hem şık hemde kolay temizleniyo , mobilya alırken sor bence.masa, ayna ve konsol yeterli, büfe sadece kalabalık.
oturma odasında köşe bence çok rahat bide ünite kafi... köşe için taytüyü kumaş kiri falan hiç tutumuyo akıp gidiyo mükemmel bişey temizliğide fevkalade kolay hele bide vizon rengi olan kiride belli etmiyo:))))
salon hariç ben hep shagy halı aldım ve çok memnunum salonada sanat haalıdan yün aldım krem rengi oda iyi bence
beyaz eşya ve ankastre bosh kesinlikle hem fiyat iyi hem gerçekten kaliteli
küçük eşyalarda ütü philips, diğerlerinide bosh aldım ben
duvarlarını falan bence açık renge boya çok ferah bi havası olur evinin mutfakta kırmızı beyaz siyah kombinine aldığım gri buzdolabı ve makineler çok iyi uydu benm:
perde kesinlikle linens çok güzel ilgileniyolar
nevressim falan alıcaksan sarev al çok çok kaliteli...
şimsilik aklıma gelenler bunlar gelinlik falan araştırıyomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…