öncelikle kolay gelsin canım gerçekten insan kendine seçerken çok zorlanıyor bende bu hazırlıklarını bitirmek üzere olan biri olarak yardımcı olmak istedim bir buçuk ay sonra evleniyorum. beyaz eşya mı almaya giderken bosch a karar verip gittik çünkü evimizde bosch kullanıyoruz ama en iyi beyaz eşya markasının miele daha sonra electrolux olduğunu sölediler zaten fiyat açısından da özellikle miele çok uçuk ben electrolux te karar kıldım ve onu aldım. mobilyaya gelince görüntüden çok kullanış ve kalitelerine bak derim bursalıyım bir sürü mobilyacı gezdik inegöle de gittik mobilyacı tanıdıklarımız olmasına rağmen gidip saloniden aldım mobilyamı. az eşya ile şirin bir ev döşemek istiyorum inş. 1 ay sonra evimi yerleştirdiğimde resimlerini koycam kk ne. ben salona koltuk takımı 3+2+1+1, oturma odasına köşe koltuk , salona ünite ,yemek masası, konsol aynası , yatak odası aldım , bir de oturma odası için seçtiğimiz köşe koltuğun kumaşımdan istedik benim bekar evimde bir tekli tv koltuğum vardı onu kaplatıcam (bu arada ben konsol vitrinden nefret ederim çok gereksiz geliyor kalabalık ve kadın için sadece temizliği uzatmasına yarıyor) mutfak dolaplarımı beyaz yerlerini füme yaptırdım, tezgah siyah ve tezgahla dolap arasını siyah beyaz yaptırdım. böyle yaptırmamda ki düşüncem kırmızıyı çok seviyorum tezgah üstünde kullanılacak bütün aksesuarlarımı kırmızı, gri ve siyah renklerde seçicek olmam. banyomu siyah beyaz yaptırdık nişanlımın ısrarı üzerine ama endişeliyim. duvar renklerim çok açık krem ekru gibi. duvar kağıdı her yere önermediler binanın hava almasından dolayı sıkıntı olabiliyormuş. bu arada koltuklarımda açık krem. aksesuarlarımı da şu alışılmış vazo şekerlik gondol vs. seçmedim. parkelerimin renginide ne koyu renk ne açık renk arada bişi seçtim çok güzel oldu. bu arada bir tavsiye uygun yerlerde kullanılan aynalar evi geniş ve aydınlık gösteriyor..
electrolux e hiç bakmamıştım ben şimdi sen söyleyince baktım bikaç siteden,fiyatları gayet iyi sanki eğer dedikleri gibi çok kaliteliyse gayet uygun. ben de salona koltuk takımı 3+2+1 ya da +1 düşünüyorum ama oturma odası için köşe koltuk kullanışlı rahat değil diyolar,çekmesi temizlemesi eziyetmiş bir de herkesin boncuk gibi aynı koltuğa oturması hoş olmuyomuş,ben de o yüzden şirin bir oturma grubu alcam... salonda ve oturma odasına tv ünitesi olacak biri küçük biri büyük...salonda aynı zamanda yemek odası olacak...konsolu seviyorum ben ya gümüşlük ya da çift vitrin değil ama konsolu,ve aynayı seviyorum:)
mutfak gözümde canlandı gayet hoş bir görüntü,tezgah ben de siyah istiyorum aslında.banyonun neresini siyah yaptırdınız canım anlamadım orayı.ben aksesuarlarımı büyük abajurlar,ya da çok büyük vazolar ya da metal ince uzun heykeller şeklinde bir de duvara asılan maskeler,üçlü tablolar gibi şeyler olarak düşünüyorum şeklini,öyle
aynalar zaten olmazsa olmazım çok seviyorum çok cici aynalar var artık bi de.
istediğim duvar kağıdı böyle bunun gibi şeyler canım olmazmı diyosun yani,silinebilir yazıyo ama;
çok teşekkür ederim fikirler için canım.evinin resmini de koyarsan eğer evlenince inşallah:), mutfağın gözümde canlandırdığım gibimi görmüş olurum,bir de dekorasyonundan fikir çalarım belki
Son düzenleme: