- 10 Aralık 2009
- 2.403
- 74
istediğim şeyleri alabilecek durumda olcam inşallah evlenirken maddiyat pek sıkıntı değil şükürler olsun.
açık ve pastel tonlar tercih etmeyi ben de isterim ama kir gösterme açısından falan sorun olmazmı?
bir de duvar kağıdı öneriyormusunuz yoksa bildiğimiz saten boya falan mı daha iyi ev için.cevap için çok teşekkürler...
elektrik süpüresinde miele yi ilk defa duydum,kulağa ismi aşina geliyor ama pek duymamıştım inceliycem.
ben de yıkanabilir istiyorum,hatta halımı bile yıkanabilir istiyorum çünkü silerek koltuk üstlerinin,halıların falan çok temizleneceğine inanmıyorum.yüzeysel temizlik gibi geliyor.açık renk kılıf fikri çok iyi bu arada,ben kesin koyu yeşil ya da mor gibi bir renk alırdım düşünemezdim bunu.
küçük ev aletlerinde philips çok öneriliyor evet.
bir de yer döşemesi olarak neyi tavsiye ediyorsunuz,serfloor ürünleri hakkında bilginiz varmı?laminant parke mi ahşap parke mi,başka bir şey mi yoksa?
birde küvet mi duşakabin mi daha iyi sizce?
çok soru sordum,çok teşekkürler cevaplar için.
acık renkler tozu belli etmez,koyu renkten daha az ugrastırır.Kumasta acık renk benim kisisel tercihim,temiz gorunen fakat pis olan koyu renk esyalar kullanmaktansa,acık renk ve makinede yıkanabilenleri kullanmayı tercih ederim.Halılarım dısında hersey makinede yıkanıp,kurutma makinesinde kurutuluyor ve cok hijyenik ve kolay bir temizlik oluyor benim icin.Halılarımı da yıkanabilir alacaktım fakat ufak cocugum var ve o tip halılar ince oluyor ve kısın yerler soguk oluyor ama terlik alıskanlıgı edinir edinmez halılarımı da yıkanabilenlerle degistirecm.
Duvar kagıdı oneriyorum,yurt dısında kaldıgım sure boyunca nerdeyse hep duvar kagıdı ile kaplı evlerde oturdum,acık renk benim tercihim yine de.Su anda evimde saten boya var,biz yurt dısındayken hazırlandı,duvar kagıdı riskine giremedim gormeden sadece boyanın rengini sectim.,
miele burda cok bilinen bir marka degil fakat kesinlikle supurgede tek gecerim
serfloor urunlerinden begendigim renkler olmustu kendi evimi yaptırırken fakat baska bir marka secmistik sonuc itibarıyla,ismini de hatırlamıyorum ama renk akcaagac oldu.Benimkiler laminant ve cok memnunum ama ahsap parkenin de hem havası hem sıcaklıgı baska oluyor,biraz daha masraf edip onu da yaptırabilirsiniz,kullanım acısından cok da fark yok ikisi arasında,ikisini de kullandıgım donemler oldu.
bence banyonuz musaitse yani yer sıkıntısı yoksa kuvet mutlaka olmalı.2 yasında kızım var ve kuvetin icinde eglendigi kadar hic bir yerde eglenmiyor,biz kendimiz de ara ara kuveti doldurup keyif yapmayı seven bir ciftiz.bu arada kuvetin etrafi dusakabinle cevrili ve dus alırken su sıcratma gibi bir sorun olmuyor.