Evet zor oluyor birde önceden ben anneme gitmek için iki minibüs bir tren trenden inince tekrar minibüs biniyordikAraba olunca ulaşımda rahat oluyor,yoksa gidip gelmekte zor yani.
Bir daha yaparsınedemedim kaçirdim
Evet zor oluyor birde önceden ben anneme gitmek için iki minibüs bir tren trenden inince tekrar minibüs biniyordik
Evet çok rahat abla şükür bu güneSenin ulaşım işin zor oluyormuş,şimdi daha rahat gitmen arabada var en azından.
inşallah. daha almadim tarifBir daha yaparsın
Bence sor nevo ya vardırinşallah. daha almadim tarif
Evet çok rahat abla şükür bu güne
sunumdan çekiniyorum bi tek onu yapamamBence sor nevo ya vardır
Evet abla bin kere şükürKesinlikle şükretmek lazım her zaman ben buna çok inanırım.
Olur olur sen yeter ki yapsunumdan çekiniyorum bi tek onu yapamamtarifim var da oylar hep sunuma gidiyor
Ne işler yaptinselammm sabahın 7.sinde ayaktayım
Inşallah şekercigimİnşallah bu son olur şekercim
Kolay gelsin sanada,27 aylık oldu kerata artık konuşmayada başladı ufaktan bilemediğimizi annesi tercüme ediyor
Amin canım,en çok ihtiyacım olan şey duaİnşallah iyi geçer kuzum benim duam seninle
Sormaya fırsatın olmamış herhaldeHadi ya çok geçmiş olsun ben bitti sanıyordum
Daha önce de konuşmuştuk burda ama ben yoktum galiba bahsettiğinde ..bak blue de ben gibi yeni öğrenmiş ..inşallah 3. Ye gerek kalmaz şifa bulursun .Sormaya fırsatın olmamış herhaldeHerkes 2 hatta belki 3uncu ameliyatı olacagimi biliyor ,geçecek inşallah:)