- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
anne değilmisin kalkacaksnselammm sabahın 7.sinde ayaktayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anne değilmisin kalkacaksnselammm sabahın 7.sinde ayaktayım
Iyiyim Tenceresiz kaldim anne sen nasilsin.EnisaE nasılsın bak madalyası olmayanlar yarışıyor bu ay
Hayırlı olsun Allah güzel ömür versin inşallah analı babalı büyüsün :))Iyiyim Tenceresiz kaldim anne sen nasilsin.
Yeni dogum yaptim pogacayi birak makarna yapip sofraya koycak vaktim yok suan
Yarisanlara basarilar dilerim
Şükür bugünümüze canım benim, kışlık hazırlıklar falan derken, bir yandan tansiyonla uğraşıyorum. Yeni tedavi içinde hazırlanıyorum.Canım merhaba nasılsın
Önümüzdeki ay gelirsin artık:)
İnşallah canım, niyetim o nasipseZaten şuan biz yarışmiyoruz bitince gel hadi bir ay sonra
İnşallah canımOlsun canım benim iyi olda bizim mekan hep burda zatenbundan sonra aramızda ol
Sağol ablaMaşallah ona annesi
İyiyim canım sağol sen nasılsın
Çok geçmiş olsun canım benimÖzledik gel artıkŞükür bugünümüze canım benim, kışlık hazırlıklar falan derken, bir yandan tansiyonla uğraşıyorum. Yeni tedavi içinde hazırlanıyorum.
Nasipse önümüzdeki ay katılımda bulunabilirim, hem sohbete hemde kategoriye inşallah
Sizler nasılsınız?❤
FıstığımCanısı
Bizde de aynı canım ama ilerde napıp edip yurt dışına giderim ben abim gitsin hele bende gezme amaçlı arada giderim inşallahFırsat bbuldukça gezmek gerek ülkenin her yeri ayrı güzel maaşallah yurtdışı imkanımız yok gönül ister koca dünyada birkaç farklı yer görelim göçüp gitmeden şimdilik yurtiçiyle yetiniyoruz
Ne güzel ya fırsat oluşursa mutlaka git bizlerin yerine de gez evet gezelim görelimBizde de aynı canım ama ilerde napıp edip yurt dışına giderim ben abim gitsin hele bende gezme amaçlı arada giderim inşallah
Yurdumuz da güzel gezmek lazım
Derken bunu okumamKimler tarif yaptı ben usengecleştim ya şimdi mi yapsam yarın mı
Sen yaptın mı canımDerken bunu okumam
Sağolasın canım benim, bende özledim hepinizi.Çok geçmiş olsun canım benimÖzledik gel artık❤
İyidir canım canlı derslerden telefon elime düşmüyor
Bende bu yıl kışlıklara sardım kafayıEşim artık yeter uslu dur diyor
Yarın sabah yapıyorumGizemm0 Nerde poğaçalar
yedi bence ikinci defa yapacakGizemm0 Nerde poğaçalar
Ellerine sağlık bereketli olsun inşallahSağolasın canım benim, bende özledim hepinizi.
Benimki de tam tersine, kafasına taş düşmüş gibi, ne lazımsa yap diyor şaşkınım. Bende abarttıkça abarttım