- 24 Eylül 2018
- 97.111
- 292.328
3te olabilir canım 2de bitirmek umudunda doktor ama bilmiyorum . Takılan stent ve kalan taşlar temizlenecek. 3 haftaya kadar olacağım bakalımİkinci ameliyatmi var bide kuzum bu ne icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3te olabilir canım 2de bitirmek umudunda doktor ama bilmiyorum . Takılan stent ve kalan taşlar temizlenecek. 3 haftaya kadar olacağım bakalımİkinci ameliyatmi var bide kuzum bu ne icin
Kuzum benimya of ne çok çektin insallah son olsun artik ya3te olabilir canım 2de bitirmek umudunda doktor ama bilmiyorum . Takılan stent ve kalan taşlar temizlenecek. 3 haftaya kadar olacağım bakalım
Canım benim,çok sağol İnşallah son olur ,çok aminKuzum benimya of ne çok çektin insallah son olsun artik ya ☹
İyi şükür ablacım iyiyim bende başladık derslere biz kapandik yine kızla odaya işte maşallah torun gelmiş büyümüştür dimiMaşallah ona annesi
İyiyim canım sağol sen nasılsın
Sağol kuzum tşk ederim amin ins AllahGulumse24 geçmiş olsun kısa sürede toparlar inşallah Allah kolaylık versin size
Günaydın nasılsınbugünün günaydın açılışı benden olsun
günaydınnnnnnnnnnnnn
İnşallah iyi geçer kuzum benim duam seninleCanım benim,çok sağol İnşallah son olur ,çok amin♥
GünaydınGunaydinnnnnnnnnnn hayırlı nurlu sabahlarrrrrr
3te olabilir canım 2de bitirmek umudunda doktor ama bilmiyorum . Takılan stent ve kalan taşlar temizlenecek. 3 haftaya kadar olacağım bakalım
İyi şükür ablacım iyiyim bende başladık derslere biz kapandik yine kızla odaya işte maşallah torun gelmiş büyümüştür dimi
Anlasolmayabilir sonra düzeliyorİnşallah bu son olur şekercim
Kolay gelsin sanada,27 aylık oldu kerata artık konuşmayada başladı ufaktan bilemediğimizi annesi tercüme ediyor
Hadi ya çok geçmiş olsun ben bitti sanıyordum3te olabilir canım 2de bitirmek umudunda doktor ama bilmiyorum . Takılan stent ve kalan taşlar temizlenecek. 3 haftaya kadar olacağım bakalım
iyiyim minik sen nasılsınGünaydın nasılsın
İyi bende şükür kahvalti hazırlamaya başlayacağım ders arasnda yiyeceğiz mutfakta takiliyorum işteiyiyim minik sen nasılsın
virüsün bitmesi sanırım en çok annelere yarayacakİyi bende şükür kahvalti hazırlamaya başlayacağım ders arasnda yiyeceğiz mutfakta takiliyorum işte
Anlasolmayabilir sonra düzeliyor
Öğretmenlerde dertli geçen bir öğretmenle konistim o da artık başlasın diyorvirüsün bitmesi sanırım en çok annelere yarayacak
benim eşimde artık başlasın diyor.. çünkü 35 kişilik sınıftans adece 2-3 öğrenci bağlanabiliyorÖğretmenlerde dertli geçen bir öğretmenle konistim o da artık başlasın diyor
Çok seker ama yaKesinlikle diyorum zaten ne söylüyor gene diye:)) hiç susmuyor varya sürekli bişiler anlatıyor ..