Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydinbugünün günaydın açılışı benden olsun
günaydınnnnnnnnnnnnn
nasılsın jennamGunaydin
İyiyim kuzum,sen nasılsın?nasılsın jennam
nasıl oldun
iyiyim yine bir iş günüİyiyim kuzum,sen nasılsın?
Tahmin etmek zor değil Olsun,arada çalış,arada yazış,gün biteriyiyim yine bir iş günü
hiç özlememişim buraları
virüsün tek güzel yanı işe dönüşümlü gelmekTahmin etmek zor değil Olsun,arada çalış,arada yazış,gün biter
Bir öğrenciler,bir de sen dua ediyorsunuz diye bitmiyor bu virusvirüsün tek güzel yanı işe dönüşümlü gelmek
yok jennamBir öğrenciler,bir de sen dua ediyorsunuz diye bitmiyor bu virus
Inşallah bitecek inşallah, herkesin psikolojisi bozuldu artikyok jennam
bitsin valla... herşeye korkar olduk
Ne güzel sürpriz olmuşGünaydınlar cuma akşamı kzıım ve ufaklık cadı süpriz yapıp geldiler baba kız anlaşmışlar kapıyı bir açtım ufaklık bana bakıyor ..Dünde döndüler evlerine ..
GünaydınGünaydın kuzucuklar
Ne güzel sürpriz olmuş
Sevindim şekercigim.Nasılsın?Aynen hiç beklemiyordum tam süpriz oldu
Sevindim şekercigim.Nasılsın?
İyi gibiyim ben de,gün sayıyorum 2. Ameliyata,erken uyandım yine,kahvaltı etmem lazım,ilaçlar vs derken gün biter:)Bende iyiyim sağol,gözlüğümü almaya gideceğim bugünde,sonrada sağlık ocağına gitmem lazım boğazlarım kaşınıyor gene.Faranjitim var bu aralar rahatsız ediyor,sen nasılsın nasıl oldun.
İkinci ameliyatmi var bide kuzum bu ne icinİyi gibiyim ben de,gün sayıyorum 2. Ameliyata,erken uyandım yine,kahvaltı etmem lazım,ilaçlar vs derken gün biter:)♥