- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel canım inşaallah birgün bize de nasip olur
Gel senş yan odada yatırırım arada gelir sana bakarımBen gelirsem size gelirimAma önce HAbibte 'm ona gitmem lazım
TamamGel senş yan odada yatırırım arada gelir sana bakarım
Ne güzel canım bizde öyle cok geziyoruz arada .. görme yada yemeYok bizimki tamamen gezmek maksatlı(daha çok gastronomi gezisi oldu )
Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım
Rabbim şifa versin
Yaa kıyamam ya çok geçmiş olsun kuzum insallah iyileşir fistik bian once
Canımmm cok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım,Allah tez vakitte şifa versin ♥
Çok tşk ederiz teyzeleri Allah razı olsun hepinizdenGeçmiş olsun canım
Fırsat bbuldukça gezmek gerek ülkenin her yeri ayrı güzel maaşallah yurtdışı imkanımız yok gönül ister koca dünyada birkaç farklı yer görelim göçüp gitmeden şimdilik yurtiçiyle yetiniyoruzNe güzel canım bizde öyle cok geziyoruz arada .. görme yada yeme
Sağol kuzucumGeçmiş olsun canim
Bana uygun kategori gelmedi ki hiç katılmış olmak için katılmayı sevmiyorum kuzucuğum ve kış hazırlıklarımı bir türlü bitiremedim, takip edemiyorum bu sebeple uzun zamandır.yasminsay hani gelip tekrar giriş yapacaktın yarışmalara
Sen yasiyomuydun nezamandir gorunmuyon baya .Bana uygun kategori gelmedi ki hiç katılmış olmak için katılmayı sevmiyorum kuzucuğum ve kış hazırlıklarımı bir türlü bitiremedim, takip edemiyorum bu sebeple uzun zamandır.
Şükür yaşıyorum canım, çalışıyordum işi bıraktım. Sözde döndüm dedim ama hiç fırsatım olmadı.Sen yasiyomuydun nezamandir gorunmuyon baya .
Canım merhaba nasılsınŞükür yaşıyorum canım, çalışıyordum işi bıraktım. Sözde döndüm dedim ama hiç fırsatım olmadı.
Zaten şuan biz yarışmiyoruz bitince gel hadi bir ay sonraBana uygun kategori gelmedi ki hiç katılmış olmak için katılmayı sevmiyorum kuzucuğum ve kış hazırlıklarımı bir türlü bitiremedim, takip edemiyorum bu sebeple uzun zamandır.
Aynı şeyi yazmisizCanım merhaba nasılsın
Önümüzdeki ay gelirsin artık:)
Olsun canım benim iyi olda bizim mekan hep burda zatenbundan sonra aramızda olŞükür yaşıyorum canım, çalışıyordum işi bıraktım. Sözde döndüm dedim ama hiç fırsatım olmadı.
Çok tşk ederiz teyzeleri Allah razı olsun hepinizden
Sağol kuzucum