Günaydın canımGünaydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın canım
HayırlısıAçtım canım bildirdim bekliyorum:)
Nasılsın bugün?Günaydın canım
İyiyim canım sen nasılsınNasılsın bugün?
Blue_Peri periyi unutmayalım Kokoşlar kraliçesi
İlk yazdım ama benden pasGeliyor
Şimdi başladı daha mesaj yollayan yokYirimyaaaa hepinizi yiriiiim tisikkirliiiiirrr efeniiiim
Bana kalmamıştır bile abla busefer siz yarışın bakalım.zaten net az bugünde son bı bakım diye girdim.annemlerde burda .
Canımsın iyiyim şükür ablacım özledim sizi vallakolay biseyyazdim sana ablaŞimdi başladı daha mesaj yollayan yok
Çok merak ettik canım ya
Tamam canım nasıl istersen ama al sonra yap
Şükür canım,ben de iyiyim.İyiyim canım sen nasılsın
Dudağına mi sürdü yedimi tam anlayamadım sever öyle saçına basina krem sürsünHay Allah ya,göz önünde bile bir şeyler yapıyorlar çıkarttı mı bari?
Kortizonlu kremdi elini ağzını yıkadım, yan etkilerine falan baktik bekliyoruz birşeyi yok şu anNe kremi agzinami sıkmış eliyle agzinami sürmüş hay Allah
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canim,olmaz bir şey inşallahDudağına mi sürdü yedimi tam anlayamadım sever öyle saçına basina krem sürsün
Kortizonlu kremdi elini ağzını yıkadım, yan etkilerine falan baktik bekliyoruz birşeyi yok şu an
Sağol canım
Hap falan olmasın kremi ağzına sürmesi sorun olmaz.sanirim canim merak etmeDudağına mi sürdü yedimi tam anlayamadım sever öyle saçına basina krem sürsün
Kortizonlu kremdi elini ağzını yıkadım, yan etkilerine falan baktik bekliyoruz birşeyi yok şu an
Sağol canım
Sağol canım inşallahGeçmiş olsun canim,olmaz bir şey inşallah
İnşallah canım bekliyoruz bakalım birşeyi yok şu anHap falan olmasın kremi ağzına sürmesi sorun olmaz.sanirim canim merak etme
Benim oğlan küçükken kolonya içmişti çocuklar yapıyor böyle şeylerDudağına mi sürdü yedimi tam anlayamadım sever öyle saçına basina krem sürsün
Sağol canım
Kaçırdım ben treni
Sağol canım inşallah
Geçmiş olsun canım yaBurdaydim da oğlan krem yuttu onla uğraşıyorum