Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız degilsinKaçırdım ben treni
Neyse inşallah banlanan olur da bana kalırOda kaçırdı
Kuzucumm hayırlı kandiller diyim yine geçti amaBlue_Peri nerelerdesin denk gelemiyoruz hayırlı kandiller
Hakkat nerde periliçe
Geldim kuzucuklarimBlue_Peri nerelerde hiç denk gelmedim
OzledinmiiiBende görmüyorum Blue_Peri son zamanlarda. Hep buralarda olurdu
İstediğin gibi kullanabilirsin oysaVeriyorlar ama onlar iş için verilen numaralar bakmam bile:)
Bana verilmeyen numarayı kaydetmem varsa bile kullanmam
Yaaa kaçırdım bunuuuuuMinik Duduklu Tencere
@kukrim27
C A N O
E Elif_Eylul
@Evva ahir
Jenna16
Canfeb
@Elalis
Yarın sabah yumurta yapıp nevroşa veya bana resim atin yarışma yapacağız, sadece yumurta tarif yok
Benimkinin de katı sabun yemisligi var ağzı açık dolanıyordu evdeBenim oğlan küçükken kolonya içmişti çocuklar yapıyor böyle şeyler
Sağol abla iyi birşey olmadı çok şükürGeçmiş olsun canım ya
İyi çok şükürSağol abla iyi birşey olmadı çok şükür
Bu çocuklar bir alem. Gözle kaş arasında yapıyorlar yapacaklarını.Benimkinin de katı sabun yemisligi var ağzı açık dolanıyordu evde
Öyle gerçekten iyi canım çok şükür yemedi belki de sadece sürmüş olabilir .bayilir öyle sürüp surusturmeye geçen kafasina fondaten sürerken yakaladım birde aynaya bakiyr ne güzel oldum der gibiBu çocuklar bir alem. Gözle kaş arasında yapıyorlar yapacaklarını.
Rabbim korusun.
Şimdi iyi mi ufaklık?
Bir sıkıntı yoktur inşallah
Benimkinin de katı sabun yemisligi var ağzı açık dolanıyordu evde
Meraklı zaarÖyle gerçekten iyi canım çok şükür yemedi belki de sadece sürmüş olabilir .bayilir öyle sürüp surusturmeye geçen kafasina fondaten sürerken yakaladım birde aynaya bakiyr ne güzel oldum der gibi
ÇooooookkkMeraklı zaar
Ozaman benim kizi hic soylemeyim sana simdi duvarlari sildim kalemle boyamis yemek yapana kadarÇooooookkk
Onlar normal geliyor bana artık benimki TV unitesinin çekmece kulplarini sökmüş beğenmedi herhaldeOzaman benim kizi hic soylemeyim sana simdi duvarlari sildim kalemle boyamis yemek yapana kadar
Sende degistir sevmediyse onlariOnlar normal geliyor bana artık benimki TV unitesinin çekmece kulplarini sökmüş beğenmedi herhalde
Neyse ki sürmüş, ya yeseydiÖyle gerçekten iyi canım çok şükür yemedi belki de sadece sürmüş olabilir .bayilir öyle sürüp surusturmeye geçen kafasina fondaten sürerken yakaladım birde aynaya bakiyr ne güzel oldum der gibi
HahahaEkmeklikteki ekmekleri tek tek camdan asaya atmis kedilere bibaktim ekmek kalmamis