- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Yoooo yooo buna hazir degilim sanirsam sözümü geri aldimYeni bir eylül istedigine emin misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoooo yooo buna hazir degilim sanirsam sözümü geri aldimYeni bir eylül istedigine emin misin
İkiz olursa çift oy gelir belki
Bence vazgeç
Hayır,açılmadı daha :)Kahvalti sofrasini toplamadim konu acilacak diye dinleniyorum acmismi nevreste haberiniz varmi :)
Geldi, birazdan acılırKahvalti sofrasini toplamadim konu acilacak diye dinleniyorum acmismi nevreste haberiniz varmi :)
Pankekler yanacak
Sen yapsana buraya bakacaginaPankekler yanacak
Az kaldı hissediyorumPankekler yanacak
Duruyom ya daha uyanamadım şimdi bi kategori açsalar aklıma konu gelmeyecek uykudanBiri seni durtsun merve
Yüzünü yıka,su çarp,ayılDuruyom ya daha uyanamadım şimdi bi kategori açsalar aklıma konu gelmeyecek uykudan
Yokk olmaz pankek yansın tarif kaçmasınSen yapsana buraya bakacagina
Açtım canım bildirdim bekliyorum:)Kahvalti sofrasini toplamadim konu acilacak diye dinleniyorum acmismi nevreste haberiniz varmi :)
Pankek her zaman yapılır,tarif kaçarsa sıkıntıYokk olmaz pankek yansın tarif kaçmasın
Hayır,açılmadı daha :)
Azcik daha bekliyim ozaman :)Geldi, birazdan acılır
Günaydın canımAçtım canım bildirdim bekliyorum:)
Teşekkürler canımBen o işi @Zipzip- kaptanima yaptırıyorum sağolsun bende anlamiyorum canımt
Bekle bekle :)Azcik daha bekliyim ozaman :)
Heeelp dünyanın tüm tarifleri beynimde toplansınYüzünü yıka,su çarp,ayıl
Neyseki sofraya oturdum artık rahatımAçtım canım bildirdim bekliyorum:)