- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Ne münasepet ben dururkenBenim tarifim olmalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne münasepet ben dururkenBenim tarifim olmalı
O zaman 1 Kasım'da konuyu o açsınVala sen kıyak şef olacaksın bak önce yumurta dedi sonra serbest sonra özel dedi
Tabi baktın ben yeni kategoriyide söyledim, beni tahttan indirmeye çalışıyorsun dimiiiiiTaklit yok lütfen
Oysa bu hafta ne ipuçları verdim
Katılmam bak görürsünüz
Çok açık yazdın herkes anladıYok taht senin yarın hiççççççç karışmamTabi baktın ben yeni kategoriyide söyledim, beni tahttan indirmeye çalışıyorsun dimiiiii
Benim tarifim olmalı
Bana ne önce ben söyledim ,katılmıyorum işte siz anlasmissiniz önceden aranızda gurup kurmussunuz
Yok abla sen söylemeyip süründürsen de ben razıyımO zaman 1 Kasım'da konuyu o açsın
Çokta umrumdaydı zaten güzel yapamıyorsunKatılmam bak görürsünüz
Ilk sıra tabi ki senin
Ilk sıra tabi ki seninBenim tarifim olmalı
Ilk sıra tabi ki seninNe münasepet ben dururken
Yarın nanacıyızNana'yı en çok delirtene kategoriyi söyleyeceğimYok abla sen söylemeyip süründürsen de ben razıyım
Evetttttttttt sen biliyirdun dimi yumurta yarışı yapacagini anlasmissiniz işte
Kibledim seniSunumların göz zevkimizi bozuyor zaten
Aksine sen buralarda olmuyordun etiketledi hemen geldinEvetttttttttt sen biliyirdun dimi yumurta yarışı yapacagini anlasmissiniz işte
Ben mi aslaaaaa bazen oylamalarda sevdiğim kişiye oy verdiğim oluyor ama o sayılmaz
Abla gör bak göz boyama var her kese mavi boncuk dağıtmacalar neymiş ben daha iyi yaparım hesabıIlk sıra tabi ki senin
Ilk sıra tabi ki senin
Ilk sıra tabi ki senin
O kazen abi ile mune ablanin işi, tüm kk nin tapusu sanki bende hakarette Serbest serbet herşey serbest
Senin kategoriyi önceden söylediğini söylediler buna ne diyeceksin Kukrim katılmasın zaten 1. olamıyor hep ilk 3 teBen mi aslaaaaa bazen oylamalarda sevdiğim kişiye oy verdiğim oluyor ama o sayılmaz