Yap sen, diskalifiye ederim ben problem değil Serbest serbet herşey serbest
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap sen, diskalifiye ederim ben problem değil Serbest serbet herşey serbest
Alışmış o,daha da oturmazPek hoyrat fiki fiki geyor
Hayırlısı canım:)Eba üzerinden olackmia okula başlayacaklari için değerlendirme yapılacakmış ingilizce fen matematik Türkçe den
Aynen canım,bakalım.yarinnben bir sınav yapacağımHayırlısı canım:)
Nasıl yani menemen yapamıyor muyuzYap sen, diskalifiye ederim ben problem değil Serbest serbet herşey serbest
O kar geziyi yumurtaları beyaz çıkariiAlışmış o,daha da oturmaz
Bende yapayım:)Facede gördüm ama bilgi verilmedi.Bizim yok zannettim:)Aynen canım,bakalım.yarinnben bir sınav yapacağım
Bakınız cevap verdim Serbest serbet herşey serbestYa kirdigimiz yurmurtalardan çift sarılı çıkan olursa
Pasaklilik bunu gerektirir dusunmezsem olmazdıÇok yaratıcı Neden benim aklıma gelmedi
Safiye duymasınPasaklilik bunu gerektirir dusunmezsem olmazdı
O kar geziyi yumurtaları beyaz çıkarii
Sınıf öğretmenleri attı mesaj bizede :)Bende yapayım:)Facede gördüm ama bilgi verilmedi.Bizim yok zannettim:)
Neyse gidip antin kuntin yumurta tariflerine bakayım bari
Bak bakalım neler çıkacakNeyse gidip antin kuntin yumurta tariflerine bakayım bari
Sadece grup ve ders programı yolladılar:)Belki cumaya kadar söylerler:)Sınıf öğretmenleri attı mesaj bizede :)
Klasik tariflere ne olmuş:)Neyse gidip antin kuntin yumurta tariflerine bakayım bari
Bari 1. gelene yeni kategori söylensinBak bakalım neler çıkacak
Alıştık artık abla illa bir kulp takıcaz yumurtada olsaKlasik tariflere ne olmuş:)