Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senet imzalatmadan inanmamYarın nanacıyızNana'yı en çok delirtene kategoriyi söyleyeceğim
Ben olmazsam bende katılmam
asla öyle birşey yapmamAbla gör bak göz boyama var her kese mavi boncuk dağıtmacalar neymiş ben daha iyi yaparım hesabı
Aaaa ben böyle asetlik görmedim ayollkendine güveniyorsan yarışmaya katıl bakalim ,boş keseden atmak kolayKibledim seniSunumların göz zevkimizi bozuyor zaten
Tabiki katilmamali daha neler birinci olursa saymam
1. Sıraya beni koyacaksın değil miasla öyle birşey yapmam
Becerde birinci ol o zaman güzel yapamazsan bana be
Ben anlamam bu nevreste nick'li kişi diskalifiye olmalıO kazen abi ile mune ablanin işi, tüm kk nin tapusu sanki bende hakarette Serbest serbet herşey serbest
Sizin seviyenize düşemiyeceğim hanımefendi ben sizin için katılmıyorum.Çok starım,en starımAaaa ben böyle asetlik görmedim ayollkendine güveniyorsan yarışmaya katıl bakalim ,boş keseden atmak kolay
Görelim bakalım yumurtani
Siz Tekirdağlı mıısınız?Ben anlamam bu nevreste nick'li kişi diskalifiye olmalı
Sende güzel yapamazsan banane güzel yap alBen olmazsam bende katılmam
Hakkı yokTabiki katilmamali daha neler birinci olursa saymam
Ne münasepet ben baliketliyim ay pardon BalıkesirSiz Tekirdağlı mıısınız?
Ben senin yaptığın hataya düşer miyim nevros katılacağım tabi
Benim için kavga etmeyin lütfenSizin seviyenize düşemiyeceğim hanımefendi ben sizin için katılmıyorum.Çok starım,en starım
He sen güzel yapama suçlu ben olayım olduTabiki katilmamali daha neler birinci olursa saymam