- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Ya kirdigimiz yurmurtalardan çift sarılı çıkan olursa5 üzeri olmasın diğerleri Serbest serbet herşey serbest
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kirdigimiz yurmurtalardan çift sarılı çıkan olursa5 üzeri olmasın diğerleri Serbest serbet herşey serbest
Keşke öyle dese öle dümdük diyorYolludur demiş
Menemeni sadece erkekler mi yiyebilir,biz yemek istersek womenawomen mı yapmalıyız
Bende bundan sonra ne haliniz varsa görün diyeceğim5 üzeri olmasın diğerleri Serbest serbet herşey serbest
O kadarını yazmayayım dedim Anlar bizim cingozlerKeşke öyle dese öle dümdük diyor
Ne istiyor tavuklardan he hiç mi gezmesin bu tavuk nerde bulsun horozu oturduğu yerdeKeşke öyle dese öle dümdük diyor
Bana atmada kime atarsan atAbla nereye attım ki
O nasıl oluyor bacımMenemeni sadece erkekler mi yiyebilir,biz yemek istersek womenawomen mı yapmalıyız
Oooo yumurta kabuğu cipsini nasıl bilmezsin Serbest serbet herşey serbest
#tavuklaraozgurlukNe istiyor tavuklardan he hiç mi gezmesin bu tavuk nerde bulsun horozu oturduğu yerde
Ya ben detay öğrenmek istiyorum hata olmasınYoksa menemende gözüm yokİlk ben kaptım başkan
Sen başka bi yumurta çeşidi yap
Men (e) men.Ingilizce olarak düşünürsek,global fikir babında,O nasıl oluyor bacım
1 kilo bile olur, Serbest serbet herşey serbestMiktarı da mühim ama ,kaç gram
Dur hemen başlığı düzelteyim abla gezen tavuk yumurtasıBana atmada kime atarsan at
#saltavuklarigezsinteyzeNe istiyor tavuklardan he hiç mi gezmesin bu tavuk nerde bulsun horozu oturduğu yerde
Tamam,çorba oldu,serbet1 kilo bile olur, Serbest serbet herşey serbest
Yarın yarışma varmış yumurta yapıyoruz resimleri nana'ya atıyoruz ve kural varmış.Mesajı yollayınca nana'ya sorular sormak gerekiyormuş:)Bunu unutmayalım:)Dur hemen başlığı düzelteyim abla gezen tavuk yumurtası
Kocasının rızası var mı da geziyorDur hemen başlığı düzelteyim abla gezen tavuk yumurtası