- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Amin canim aminOrası öyle tabi Allah cümlemize sağlık sıhhat versin inşallah şu mübarek gecede şifa bekleyen tüm kullarina şifa versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim aminOrası öyle tabi Allah cümlemize sağlık sıhhat versin inşallah şu mübarek gecede şifa bekleyen tüm kullarina şifa versin
Ya ben dünkü bölüme pek bakamadım masterchef e kaydık yarısında. Artık sıkılıyorum sanki durağanlaştı ama haftaya pırasa yıkayacaksa bi şans daha vereyimÖnümüzdeki hafta pırasa yıkayacak diyolla
Down with the internetSome net problems
AminOrası öyle tabi Allah cümlemize sağlık sıhhat versin inşallah şu mübarek gecede şifa bekleyen tüm kullarina şifa versin
Son sahneye baksana netten ben ürperdim resmen bu bölüm çok iyiydi benceYa ben dünkü bölüme pek bakamadım masterchef e kaydık yarısında. Artık sıkılıyorum sanki durağanlaştı ama haftaya pırasa yıkayacaksa bi şans daha vereyim
Ben izleyenlerin yalancısıyım,benim genel olarak odaklanma sorunum var,o yüzden zaten izlemiyorum hiç bir şey:) Sen bir izle ,belki içine gelirYa ben dünkü bölüme pek bakamadım masterchef e kaydık yarısında. Artık sıkılıyorum sanki durağanlaştı ama haftaya pırasa yıkayacaksa bi şans daha vereyim
There is no internet I guessDown with the internet
Hadi ya dur bakayım merak ettimSon sahneye baksana netten ben ürperdim resmen bu bölüm çok iyiydi bence
Tursuluklari süngerle yıkarken aklımdan geçen şeyTahmin ederim,temizlikten kim mutlu olmaz ki,herkesin içinde bir Safiyecik var
Ben umutsuz vakayım sabahtan akşama Safiye izlesem yine tesiri yok banaBen izleyenlerin yalancısıyım,benim genel olarak odaklanma sorunum var,o yüzden zaten izlemiyorum hiç bir şey:) Sen bir izle ,belki içine gelir
Çitiledikce,köpürdükçe,giden deterjanlarla akıp giden dertlerTursuluklari süngerle yıkarken aklımdan geçen şey
Olsun,senin yeteneklerin yeter sanaBen umutsuz vakayım sabahtan akşama Safiye izlesem yine tesiri yok bana
Let them do the endless internetThere is no internet I guess
Yok deterjan olayına girmedim dahaÇitiledikce,köpürdükçe,giden deterjanlarla akıp giden dertler
Maybe they can do it some day gelir yakında inşallah:)Let them do the endless internet
İngilazcam bitti türkçeye geçiyorum yazık perime
Aman,sınırda kalYok deterjan olayına girmedim daha
Good willingMaybe they can do it some day gelir yakında inşallah:)
Yok o kadar titiz değilim, salatalıkları tırtıklı diye öyle seyettiydimAman,sınırda kal
Canımsınnn keşke bu yeteneklerim yanında eşantiyon olarak ev temizliği armağan etse banaOlsun,senin yeteneklerin yeter sana
İndeed babeGood willing