Yenisiyle geldim nevrosTembeller ne olacak
Eeee senin yarışma hayal mi oldu
Yarın yarışma yapıyoruz sabah kahvaltıda en güzel yumurtayı yapan kazanır resimleri bize özelden atınız gizli oylama olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yenisiyle geldim nevrosTembeller ne olacak
Eeee senin yarışma hayal mi oldu
Hasta mi acaba, numarası yokmu nevros sende yarın haber alsakCumartesiden beri hiç yazmamış
Ya etiket yap bari yapsınlar ne bileceklerYenisiyle geldim nevros
Yarın yarışma yapıyoruz sabah kahvaltıda en güzel yumurtayı yapan kazanır resimleri bize özelden atınız gizli oylama olacak
Yok canım numarasıİyidir inşaallahHasta mi acaba, numarası yokmu nevros sende yarın haber alsak
3-5 kişi olsak bile yeter, etiket yapalım kızlaraYa etiket yap bari yapsınlar ne bilecekler
Ya , belki ödül giderken adres tel vermiştir diye düşünmüştümYok canım numarasıİyidir inşaallah
Hadi yap:)3-5 kişi olsak bile yeter, etiket yapalım kızlara
Veriyorlar ama onlar iş için verilen numaralar bakmam bile:)Ya , belki ödül giderken adres tel vermiştir diye düşünmüştüm
Herkes ayni sekilde yaparmışTenceresiz kaldim anne
Kukrim
C A N O
E Elif_Eylul
Evva
Jenna16
Canfeb
Elalis
Yarın sabah yumurta yapıp nevroşa veya bana resim atin yarışma yapacağız, sadece yumurta tarif yok
Haşlama benimTenceresiz kaldim anne
Kukrim
C A N O
E Elif_Eylul
Evva
Jenna16
Canfeb
Elalis
Yarın sabah yumurta yapıp nevroşa veya bana resim atin yarışma yapacağız, sadece yumurta tarif yok
Artık oy kime giderse o durumdaHerkes ayni sekilde yaparmış
Deşifre etmek yok gizli oylamaHaşlama benim
Bu gözleri gören tavuk yumurtadan kesilirHaşlama benim
Zabağanan zor kalkıyorum orti ne yumurtası ne fotosuTenceresiz kaldim anne
Kukrim
C A N O
E Elif_Eylul
Evva
Jenna16
Canfeb
Elalis
Ya da dinozor yumurtasiElalis alevli, selaleli yapar ama
Artık ne zaman kahvaltı yaparsan ama geç olmasınZabağanan zor kalkıyorum orti ne yumurtası ne fotosu
Erken yemez ki benim kuzumArtık ne zaman kahvaltı yaparsan ama geç olmasın