- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.548
- 31
Çocuğun diş olayı vardı en son onu bi konuşmuştuk burda sonra bi daha denk gelmedim sanki ben inşallah her şey yolundadırHakkat nerde periliçe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuğun diş olayı vardı en son onu bi konuşmuştuk burda sonra bi daha denk gelmedim sanki ben inşallah her şey yolundadırHakkat nerde periliçe
Allah razı olsun hayırlı kandiller öğretmenimTenceresiz kaldim anne hayırlı kandiller canım
İnşallah canımÇocuğun diş olayı vardı en son onu bi konuşmuştuk burda sonra bi daha denk gelmedim sanki ben inşallah her şey yolundadır
Tahmin ederim,temizlikten kim mutlu olmaz ki,herkesin içinde bir Safiyecik varİyi ne olsun temizlik var evde cok mutluyum anlatamam
Hayırlı kandilleeeer
Hayırlı Kandiller bitanemNevreste sultanım hayırlı kandiller
Some net problemsHakkat nerde periliçe
HAbibte kandil dolayısı ile gazoz dağıtımı yokmuş bugün doğru mu
Sorma sorma benim içimde artık tee nerelere saklandıysa adeta yok gibi SafiyeTahmin ederim,temizlikten kim mutlu olmaz ki,herkesin içinde bir Safiyecik var
Hayirli kandiller canimE Elif_Eylul hayırlı kandiller
NasılsınHayirli kandiller canim
Elma dersen çıkar belkiSorma sorma benim içimde artık tee nerelere saklandıysa adeta yok gibi Safiye
Iyiyim canim sen nasilsinNasılsın
Elmayı 4 kere yıkarsam çıkarElma dersen çıkar belki
İyi Allah a şükür idare ediyoruz.Iyiyim canim sen nasilsin
Iyi ol saglikli ol gerisi onemli degilİyi Allah a şükür idare ediyoruz.
Önümüzdeki hafta pırasa yıkayacak diyollaElmayı 4 kere yıkarsam çıkar
Orası öyle tabi Allah cümlemize sağlık sıhhat versin inşallah şu mübarek gecede şifa bekleyen tüm kullarina şifa versinIyi ol saglikli ol gerisi onemli degil