- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.381
Geçmiş olsun canimYani çokta hafif değil uzun süre kanı durduramadım:)
Ben çok keserim yada yakarım zaten:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canimYani çokta hafif değil uzun süre kanı durduramadım:)
Ben çok keserim yada yakarım zaten:)
Sadece ad ve soyadları değiştiriliyor:)İsim değiştiremiyoruz galiba dimi yoksa değerlendirirdim
Sağol canımGeçmiş olsun canim
Sen de sağol canımSağol canım
Hayırlı akşamlar canım ❤❤
Sana da hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar canım ❤❤
Geçmiş olsun abla :/Geçmiş olsun canımBende bugün parmağımı kestim
Sağol cennam nasılsın nasıl gidiyorSana da hayırlı akşamlar canım
Sağol canımGeçmiş olsun abla :/
Gayet iyi Sen nasılsın kuzum ?Sağol cennam nasılsın nasıl gidiyor
Kuzum kayatuzu bulursan bütün olarak al evinde bulundur. Çankırıli birini bulursan sipariş et hatta...evdeki negatif enerjileri emiyor yanına bir de mum yaktın mi ohhhh ...Çok teşekkür ederim ablacım yapayım ben bunu.❤ Tuzun kötü enerji çektiğini bende duymuştum büyüklerimizden
Allah razı olsuun
Ay sesli güldüm vallahi
Eee ne var ne yokSağol canım
Nasılsın canım film çekildi miSağol cennam nasılsın nasıl gidiyor
Kuzum kayatuzu bulursan bütün olarak al evinde bulundur. Çankırıli birini bulursan sipariş et hatta...evdeki negatif enerjileri emiyor yanına bir de mum yaktın mi ohhhh ...
Hep iyi ol olsa da yesek değil miİdare ediyoruz işte hayat akıp gidiyor ucundan kıyısindan giriyoruz suya
Canım balık çekti bak şimdi
Evet abla çekildim inşallah ablacım yeni bir umut göründü yine şükürNasılsın canım film çekildi mi
İnşaallah film sonrası hamile kalırsın
Evet abla çekildim inşallah ablacım yeni bir umut göründü yine şükür
Maşallah canım ❤ çok şükür iyiyim çok az ağrım var ama geçer yarına inşallahGayet iyi Sen nasılsın kuzum ?
Ağrılı diyorla o işleme evet Tekrar geçmiş olsun canım Sonucu güzel olsunMaşallah canım ❤ çok şükür iyiyim çok az ağrım var ama geçer yarına inşallah