- 16 Mart 2008
- 45.468
- 220.972
Kalbin sağ olsun...Sağlık durumun nasıl bitanem...galpler benden sana tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalbin sağ olsun...Sağlık durumun nasıl bitanem...galpler benden sana tatlım
İyiyim,sen nasılsın?Jenna16 nasılsınn
Güzel olurmus,hem tam mevsimiYa ben sizin kullanıcı adını hep palamutlar diye okuyorum Uykusuz Koala
Şükürler olsun,iyiyim, sen nasılsın?Kalbin sağ olsun...Sağlık durumun nasıl bitanem...
İyiyim canım...Ciddi bir sıkıntı yok.Şükürler olsun,iyiyim, sen nasılsın?
Muthişim bebem her şeye rağmen pozitif düşünmeye odaklandım zor olsa da denemeye değiyor. Sen nasılsın ozlemcim...Elhan nasılsın hocam
Çok teşekkür ederim ablacım yapayım ben bunu.❤ Tuzun kötü enerji çektiğini bende duymuştum büyüklerimizdenNevreste Uykusuz Koala geçmişler olsun.. Tuzu başınızın uzerinde gezdirip ateşe atın...nazar dualarıyla beraber çok işe yarıyor . Tuz kötü enerjileri çekiyor. Annem biliyormuş kadına inanmamıştım şimdi danışmanlar söylüyor ...
Allah razı olsuun
Ay sesli güldüm vallahiYa ben sizin kullanıcı adını hep palamutlar diye okuyorum Uykusuz Koala
İdare ediyoruz işte hayat akıp gidiyor ucundan kıyısindan giriyoruz suyaİyiyim,sen nasılsın?
Canım balık çekti bak şimdiGüzel olurmus,hem tam mevsimi
Alah iyilik versin canımİyiyim canım...Ciddi bir sıkıntı yok.
Bende sevdim olabilirmiş meşe palamudu da olabilir amaGüzel olurmus,hem tam mevsimi
Ben de pozitif olmaya çalışıyorum çünkü bu hayata bir kere geliyoruz iyisiyle kötüsüyle yaşadığımız her şey bizi biz yapan şeyler hepsini kucaklıyorum ne yapayımMuthişim bebem her şeye rağmen pozitif düşünmeye odaklandım zor olsa da denemeye değiyor. Sen nasılsın ozlemcim...
Bence de,deerlendir derimBende sevdim olabilirmiş meşe palamudu da olabilir ama
İsim değiştiremiyoruz galiba dimi yoksa değerlendirirdimBence de,deerlendir derim
Yani çokta hafif değil uzun süre kanı durduramadım:)Derin değildir inşallah
Sağol öğretmenim
Sağol ablam Allah razı olsun deneyeceğimNevreste Uykusuz Koala geçmişler olsun.. Tuzu başınızın uzerinde gezdirip ateşe atın...nazar dualarıyla beraber çok işe yarıyor . Tuz kötü enerjileri çekiyor. Annem biliyormuş kadına inanmamıştım şimdi danışmanlar söylüyor ...
Belki patron değiştirirİsim değiştiremiyoruz galiba dimi yoksa değerlendirirdim