• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    700
  • Anket Kapalı .
Bölüm dr fulldü hemşom,randevu zaten alınamıyor,Eylül aynda ,Kasıma MR randevusu verdi🤷🏼‍♀️
Onu diyecektim randevuyu dolu tutuyorlar eskiden 20 kişi bakıyorsa şimdi 10 anca :(
Acil hasta olursa bilmiyorum tabi nasıl oluyor 🤷‍♀️

Henüz bir şey yok canım 🤔
Neler var derslerde😊
He bu akşam üstü attılar kaymakamlık sitesinden bir uygulama ders programlarını takip etmeleri icinmis.
Türkçe ,matematik,fen, müzik,bilişim teknolojileri, din,resim,ingilizce,sosyal,seçmeli zeka oyunları,seçmeli okuma becerileri ve beden

He bu akşam üstü attılar kaymakamlık sitesinden bir uygulama ders programlarını takip etmeleri icinmis.
Türkçe ,matematik,fen, müzik,bilişim teknolojileri, din,resim,ingilizce,sosyal,seçmeli zeka oyunları,seçmeli okuma becerileri ve beden
O zaman bütün dersler var🤔2 güne nasıl sığacak bunlar🤷🏼‍♀️Bize ders seçtirmediler kendileri seçmiş😏

O zaman bütün dersler var🤔2 güne nasıl sığacak bunlar🤷🏼‍♀️Bize ders seçtirmediler kendileri seçmiş😏
Aynen bizde secmedik hiç bilmiyorim ama temel dersler sadece yüz yüze olacak diyorlardı bakalim gorucez🤷🏼‍♀️

Aynen bizde secmedik hiç bilmiyorim ama temel dersler sadece yüz yüze olacak diyorlardı bakalim gorucez🤷🏼‍♀️
Temel dersler yüz yüze olur umarım😏
Yazıcıdan memnun musun:)Test falan çıkartıyor musun yoksa sadece ödev mi:)

Temel dersler yüz yüze olur umarım😏
Yazıcıdan memnun musun:)Test falan çıkartıyor musun yoksa sadece ödev mi:)
Aa çok memnunum canım 👍odevleri çıkartıyorum şimdilik test kitapları almıştım zaten oğlana daha cozmediklerimiz var senin dediklerini de aldım sonradan ya 😌

Aa çok memnunum canım 👍odevleri çıkartıyorum şimdilik test kitapları almıştım zaten oğlana daha cozmediklerimiz var senin dediklerini de aldım sonradan ya 😌
Milli eğitimin beceri temelli soruları var onlara baktın mı🤗Lgs tarzı güzel sorular:)

Tabi senin tuzun kuru. Ya da tabi senin poğaçan dereotlu mu demeliydim 🤪😂😂
:KK70: :KK70: evet dereotlu ama ondan demedim o sırada bir hararetlenme yaşiyorduk araya gelip direk yazdın ya komigime gitti çok :KK70:.
Nasılsın canım:KK60:

Back