- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.380
Tamam ahretligimOrtopedi kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam ahretligimOrtopedi kuzum
Bizden henüz hes istemedilerBen bir türlü karar vermedim HES i yolladım ama okula .kafam hala karışık
Bölüm dr fulldü hemşom,randevu zaten alınamıyor,Eylül aynda ,Kasıma MR randevusu verdiFull derken randevumu hemşom?
Bize link attılar bir form doldurduk HES falan da yazıyor .Bizden henüz hes istemediler
Öğretmenimiz sadece bilgi istedi.Göndermeyecekler okula gidip dilekçe versin dediBize link attılar bir form doldurduk HES falan da yazıyor .
Onu diyecektim randevuyu dolu tutuyorlar eskiden 20 kişi bakıyorsa şimdi 10 ancaBölüm dr fulldü hemşom,randevu zaten alınamıyor,Eylül aynda ,Kasıma MR randevusu verdi
Açılmadan isterler mutlaka hes kodu zorunlu imis canım.Öğretmenimiz sadece bilgi istedi.Göndermeyecekler okula gidip dilekçe versin dedi
Henüz bir şey yok canımAçılmadan isterler mutlaka hes kodu zorunlu imis canım.
Birde ders programı için bir program.attilar mi size
Ne saçmalık, bak beni hala arayacaklar,Marttan beri hem de :/ ameliyat edeceklerdi kim sorarsaOnu diyecektim randevuyu dolu tutuyorlar eskiden 20 kişi bakıyorsa şimdi 10 anca
Acil hasta olursa bilmiyorum tabi nasıl oluyor
He bu akşam üstü attılar kaymakamlık sitesinden bir uygulama ders programlarını takip etmeleri icinmis.Henüz bir şey yok canım
Neler var derslerde
O zaman bütün dersler var2 güne nasıl sığacak bunlarBize ders seçtirmediler kendileri seçmişHe bu akşam üstü attılar kaymakamlık sitesinden bir uygulama ders programlarını takip etmeleri icinmis.
Türkçe ,matematik,fen, müzik,bilişim teknolojileri, din,resim,ingilizce,sosyal,seçmeli zeka oyunları,seçmeli okuma becerileri ve beden
Aynen bizde secmedik hiç bilmiyorim ama temel dersler sadece yüz yüze olacak diyorlardı bakalim gorucezO zaman bütün dersler var2 güne nasıl sığacak bunlarBize ders seçtirmediler kendileri seçmiş
Temel dersler yüz yüze olur umarımAynen bizde secmedik hiç bilmiyorim ama temel dersler sadece yüz yüze olacak diyorlardı bakalim gorucez
CanımmmÖğretmenim
Sorma yaa kuzenim falan da var aslında 8-10 kadarTekirdağlı olsaydın ya
Tabi senin tuzun kuru. Ya da tabi senin poğaçan dereotlu mu demeliydimKasap et derdinde özlem.oy
Olsun komşu ben olmuş kadar oldum71 olmuşum
Aa çok memnunum canım odevleri çıkartıyorum şimdilik test kitapları almıştım zaten oğlana daha cozmediklerimiz var senin dediklerini de aldım sonradan yaTemel dersler yüz yüze olur umarım
Yazıcıdan memnun musun:)Test falan çıkartıyor musun yoksa sadece ödev mi:)
Milli eğitimin beceri temelli soruları var onlara baktın mıLgs tarzı güzel sorular:)Aa çok memnunum canım odevleri çıkartıyorum şimdilik test kitapları almıştım zaten oğlana daha cozmediklerimiz var senin dediklerini de aldım sonradan ya
evet dereotlu ama ondan demedim o sırada bir hararetlenme yaşiyorduk araya gelip direk yazdın ya komigime gitti çok .Tabi senin tuzun kuru. Ya da tabi senin poğaçan dereotlu mu demeliydim
Yok canım duymadım hiçMilli eğitimin beceri temelli soruları var onlara baktın mıLgs tarzı güzel sorular:)
Atayım sana wpden kitap haline getirilmiş istediğin sayfayı çıkartırsın:)Yok canım duymadım hiç
Tamam canım at , teşekkür ederimAtayım sana wpden kitap haline getirilmiş istediğin sayfayı çıkartırsın:)
Arada çözdürmek lazım :)