- 24 Haziran 2015
- 39.893
- 154.584
- 598
Bakalım insallasi bitse oylamaKukrim madalya geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım insallasi bitse oylamaKukrim madalya geliyor
Çok yorgunum sen yapsa ben icem ne güzel olurduKukrim bir çay yap da icek
Şuan sofranin yanına uzandim çocuklar yerken sırt ağrıları yeniden başladı bir çay istedik beÇok yorgunum sen yapsa ben icem ne güzel olurdu
Burdayım minik , diyeti dün biraz bozdum ama buradayım
Ben bozmak ne kelime öldürdüm diyeti gömdüm Allah iyi insanlarla karşılaştırsın demiyorlar boşuna ..Burdayım minik , diyeti dün biraz bozdum ama buradayım
Valla bizde kırk yılın başı çocuklarla çıktık ufaklık rahatsızlandı döndük yıka doyur uzandım şimdi benden medet ummaŞuan sofranin yanına uzandim çocuklar yerken sırt ağrıları yeniden başladı bir çay istedik be
Kalk diyet yapıyoruz yarından itibarenBen bozmak ne kelime öldürdüm diyeti gömdüm Allah iyi insanlarla karşılaştırsın demiyorlar boşuna ..
Alt komşum jabire manti makarna keselim diyor
Geçmiş olsun hayırdırValla bizde kırk yılın başı çocuklarla çıktık ufaklık rahatsızlandı döndük yıka doyur uzandım şimdi benden medet umma
Aç karna hopladi zıpladı mide kalktı tabi,havada çarptı herhalde açık havaGeçmiş olsun hayırdır
Çok geçmiş olsun hemen toparlanir inşallahAç karna hopladi zıpladı mide kalktı tabi,havada çarptı herhalde açık hava
İyi şimdi şükür ,sağol canımÇok geçmiş olsun hemen toparlanir inşallah
Bonus manevi yorgun herhalde, öyle anladımBen anlamam Bonus başlarsa baslarim
Ben anlamam yorgun morgun anca beraberBonus manevi yorgun herhalde, öyle anladım