- 24 Eylül 2018
- 98.747
- 295.360
- 698
Allah iyilik versin canımBende iyiyim şükür cennam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah iyilik versin canımBende iyiyim şükür cennam
Rahatladım güzelciğim yaTamam cennam
Tabii,gayet güzel.Bu kadar oy almakta güzel motive ediyor enazından
Öyle cennam ❤Tabii,gayet güzel.
Sağol canım, hayırlısı bakalım bitene kadar bekleyelim yinedeTeşekkür ederim canım ❤ ara çok açıldı değişmez canım senin hakkınmış demek hayırlı olsun şimdiden
Daha çok var oylamanın bitmesine çoğu verdi sanki hayırlısıSağol canım, hayırlısı bakalım bitene kadar bekleyelim yinede
Şans birgün sizede vuracak inşaallahNevreste hep çağırıyon hep çağırıyon bizde icabet ediyoruz ama bi proluğu göremedik daha
Hani benim pro püskevitim, benim niye yok diye ekrana bakıp ağlıyan var ya işte o benim ....
Canım bu ay daha önce hiç madalya almamışlar yarıştı:) S Sabr-Sukur-Dua madalyalı olduğu için katılamadı:)O değilde gönlüm S Sabr-Sukur-Dua tabağı aramış, kesin vermişimdir dedim ama bu sefer onun tabağını seçmemişim
Ooo Nevreste püskevitin adından kazandın oyum artık kimseye değil sana
Canım bu ay daha önce hiç madalya almamışlar yarıştı:) S Sabr-Sukur-Dua madalyalı olduğu için katılamadı:)
Onun tabaklara bende hayranım
Teşekkür ederim özellikle seçtimGönlüm bol keşke elimde olsa
Sonuna kadar katılıyorumBen işimi biliyormuşum demek baksana madalyalı S Sabr-Sukur-Dua 'ya midem kaymış kendisi gönlümün masterchefi
Diğer konuda işin latifesi ben burada prosuzda olurum iyi kadınlar kulübü burası. Sadece kadınlar kulübü değil benim için cansınız
Şükür canim herşey yolunda dün oraydim sürekli yat diyoruz biz artık annem hep yanındaydı zaten devam ediyorJenna16 nasil oldunn
Minik Duduklu Tencere ablan nasıl
Nevreste modun yükseldi mi bu aralar nasılsın
Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Hala kanaması devam ediyor mu?Selam
Şükür canim herşey yolunda dün oraydim sürekli yat diyoruz biz artık annem hep yanındaydı zaten devam ediyor
Yani kanama bitti sanırım çünkü dün artık bitiyor şeklinde geliyor dedi ..doktorun dediğine göre kan sulandırıcılarin dozu fazla gelmiş ...ara verdiker..salı günü tekrar iğneleri düzenlenecek inşallah ikizler e kavuşacağızHerşeyin yolunda olmasına sevindim. Hala kanaması devam ediyor mu?