- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaparsın biz daha buradayızDua etsinler internetsizim yoksa tarifin kıralini yapardim
Dur ben sana nazar duası okuyayımBen Evva kazanır diye tahmin etmiştim
Öylede görünüyor :)
Güzel insan teklif için teşekkür ederim ama bu kadınlar yetenekleriyle beni çiğ çiğ yer. ben başlangıçtan devam edeyim belki ilerde şöyle tembellere göre bir yarışma olursa ben kapağı geçtim hatta tencereyi bile kaparımJES seni başlangıç olarak sık sık muhabbete bekliyorum.Sonra belki kolay bir kategoride bize katılırsın ve tencere kapağını kaparsın
Ben yarışma o iki tarif arasında geçer diyordum ondan aşkoNeden süpriz yumurta
Amin canım sağolSaglıkla sıhhatle kucagına al canım
Bak Zipzip- arkadaşımız var oda senin gibi söylüyordu şimdi madalyası var.Başlayınca arkası geliyorGüzel insan teklif için teşekkür ederim ama bu kadınlar yetenekleriyle beni çiğ çiğ yer. ben başlangıçtan devam edeyim belki ilerde şöyle tembellere göre bir yarışma olursa ben kapağı geçtim hatta tencereyi bile kaparım
AnladımBen yarışma o iki tarif arasında geçer diyordum ondan aşko
Klasik düşündüm galiba
Kesinlikle abla benim icin kazanmak imkansız gibi birşeydiBak Zipzip- arkadaşımız var oda senin gibi söylüyordu şimdi madalyası var.Başlayınca arkası geliyor
Ama artık öyle değilKesinlikle abla benim icin kazanmak imkansız gibi birşeydi
Pogaca icin guvenemedim amaAma artık öyle değil
Özgüvenin yukarda olması lazım
Oku üfle zaman geçiyorDur ben sana nazar duası okuyayım
İnşaallah canımPogaca icin guvenemedim ama
Diger yarismalarda kaldigim yerden devam edeceğim