• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    700
  • Anket Kapalı .
Selamlar kızlar 🤗 bu ara ev içi işler ile uğraşıyorum kışlıkları kaldırdım çocuk odası duvar kagıdı yapıldı falan haftaya temizlikçi ler gelecek bende küçük işleri toparlamaya calışıyorum. Muhabbete gelemiyorum 😘
Ellerine sağlık canım kolay gelsin😍🤩🤗

Ellerine sağlık canım kolay gelsin😍🤩🤗
Teşekkür ederim canım ev içi alışverişlerimi yaptım hafta içi son zamanlar evden çıkmıcam.

Haftaya cuma kontrolum var nst baglıcaklar bakalım, bende o zamana kadar bütün işleri bitirip hazırlıklı gideyim diyorum.

Teşekkür ederim canım ev içi alışverişlerimi yaptım hafta içi son zamanlar evden çıkmıcam.

Haftaya cuma kontrolum var nst baglıcaklar bakalım, bende o zamana kadar bütün işleri bitirip hazırlıklı gideyim diyorum.
Bebeğin durumu iyi mi🤗Her şey yolunda mı🤗
Dikkat et canım artık son haftaların😍

Bebeğin durumu iyi mi🤗Her şey yolunda mı🤗
Dikkat et canım artık son haftaların😍
Gayet güzel gelişimi doktor öyle söyledi sadece bir dahaki hafta durum netleşir artık diye düşünüyorum bakalım kısmet 🤗

Gayet güzel gelişimi doktor öyle söyledi sadece bir dahaki hafta durum netleşir artık diye düşünüyorum bakalım kısmet 🤗
Maşaallah canım sağlıkla gelsin inşaallah 🤩🤗

Bu ara yerimde durmuyorum herşey olsun bitsin diye uğraşıyorum napayım elimde değil 🤭🤭 ama abartı birşey yaptığım yok.
Heyecanlı bekleyişler tabi sağlıcakla doğsun oğluşun 🙏😍

Back