Ellerine sağlık canım kolay gelsinSelamlar kızlar bu ara ev içi işler ile uğraşıyorum kışlıkları kaldırdım çocuk odası duvar kagıdı yapıldı falan haftaya temizlikçi ler gelecek bende küçük işleri toparlamaya calışıyorum. Muhabbete gelemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canım kolay gelsinSelamlar kızlar bu ara ev içi işler ile uğraşıyorum kışlıkları kaldırdım çocuk odası duvar kagıdı yapıldı falan haftaya temizlikçi ler gelecek bende küçük işleri toparlamaya calışıyorum. Muhabbete gelemiyorum
Teşekkür ederim canım ev içi alışverişlerimi yaptım hafta içi son zamanlar evden çıkmıcam.Ellerine sağlık canım kolay gelsin
Bebeğin durumu iyi miHer şey yolunda mıTeşekkür ederim canım ev içi alışverişlerimi yaptım hafta içi son zamanlar evden çıkmıcam.
Haftaya cuma kontrolum var nst baglıcaklar bakalım, bende o zamana kadar bütün işleri bitirip hazırlıklı gideyim diyorum.
Gayet güzel gelişimi doktor öyle söyledi sadece bir dahaki hafta durum netleşir artık diye düşünüyorum bakalım kısmetBebeğin durumu iyi miHer şey yolunda mı
Dikkat et canım artık son haftaların
Maşaallah canım sağlıkla gelsin inşaallahGayet güzel gelişimi doktor öyle söyledi sadece bir dahaki hafta durum netleşir artık diye düşünüyorum bakalım kısmet
Maşallah canım son günler dikkat et kendineGayet güzel gelişimi doktor öyle söyledi sadece bir dahaki hafta durum netleşir artık diye düşünüyorum bakalım kısmet
Amin canım sağolasınMaşaallah canım sağlıkla gelsin inşaallah
Bizi mutlaka haberdar et:)Amin canım sağolasın
Bu ara yerimde durmuyorum herşey olsun bitsin diye uğraşıyorum napayım elimde değil ama abartı birşey yaptığım yok.Maşallah canım son günler dikkat et kendine
Bizi mutlaka haberdar et:)
Heyecanlı bekleyişler tabi sağlıcakla doğsun oğluşunBu ara yerimde durmuyorum herşey olsun bitsin diye uğraşıyorum napayım elimde değil ama abartı birşey yaptığım yok.
Tamam tatlım merak etme senBizi mutlaka haberdar et:)
İlk yarışma zamanla neden olduğunu bulup kendini geliştiriyorsun150000 oyla beni geride biraktiginiz icin tesekkurler
Ödev yaptiriyorum küçüğe
Amin canım inşaallah tek isteğim buHeyecanlı bekleyişler tabi sağlıcakla doğsun oğluşun
Oylara bak çekişiyorsunuzÖdev yaptiriyorum küçüğe
Çok iyi bilirim
Kolay gelsin canımÖdev yaptiriyorum küçüğe