Nereden nereyeÇok iyi bilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nereden nereyeÇok iyi bilirim
Saglıkla sıhhatle kucagına al canımGayet güzel gelişimi doktor öyle söyledi sadece bir dahaki hafta durum netleşir artık diye düşünüyorum bakalım kısmet
Benim zaman çizelgemi yapsak ne güzel olurdu ilk tabaktan son tabağa. Evrim geçirmiş resmenNereden nereye
Aa gördüm hadi bakalım hayırlısı Balkız ile dimi bitsinde geleyimOylara bak çekişiyorsunuz
Oylara bak çekişiyorsunuz
Aldı başını gidiyor hayırlısıAa gördüm hadi bakalım hayırlısı Balkız ile dimi bitsinde geleyim
Peki bunu evde normalde yansıtıyor musunDeğişim sadece burada mıBenim zaman çizelgemi yapsak ne güzel olurdu ilk tabaktan son tabağa. Evrim geçirmiş resmen
3-5 poğaça çekişecek gibisinizAa gördüm hadi bakalım hayırlısı Balkız ile dimi bitsinde geleyim
Evva koşarak yoluna devam ediyordu
Evde de yaptığım bir çok yemek yada ne olursa illaki sunuma dikkat ediyorum. İlk göze hitap etmeli sonra mideye :)Peki bunu evde normalde yansıtıyor musunDeğişim sadece burada mı
Buna çok sevindimEvde de yaptığım bir çok yemek yada ne olursa illaki sunuma dikkat ediyorum. İlk göze hitap etmeli sonra mideye :)
Buranın sayesinde valla. Baya geliştirdik kendimizi. Yemek yapmayı çok seven biriyim zaten. Burası da bir okul oldu banaBuna çok sevindim
Öyle gözüküyor canım heyecan oluyor böyle hadi bakalım kısmet kime olacak3-5 poğaça çekişecek gibisiniz
Baksana yarışma delisi olduk yemek sevgi herşey bir arada maşallahBuranın sayesinde valla. Baya geliştirdik kendimizi. Yemek yapmayı çok seven biriyim zaten. Burası da bir okul oldu bana
Katılıyorum canım aynı fikirdeyimBuranın sayesinde valla. Baya geliştirdik kendimizi. Yemek yapmayı çok seven biriyim zaten. Burası da bir okul oldu bana
İnsanı motive ediyor ama :)Baksana yarışma delisi olduk yemek sevgi herşey bir arada maşallah
Hak eden kazansın 1. Olamayacağım belli gibi ama kaçıncı olacağımı merak ediyorum ilk yarışmamda güzel bir skor yaparsam daha çok motive olup sonrakilere daha iyi hazırlanabilirimmm3-5 poğaça çekişecek gibisiniz
Bence ilk 5 te kesin varsınOylarda yakın görünüyor.İlk yarışma için büyük başarıHak eden kazansın 1. Olamayacağım belli gibi ama kaçıncı olacağımı merak ediyorum ilk yarışmamda güzel bir skor yaparsam daha çok motive olup sonrakilere daha iyi hazırlanabilirimmm
Oley oley İlk sefer için bu da yeter mutlu olmamaa.Bence ilk 5 te kesin varsınOylarda yakın görünüyor.İlk yarışma için büyük başarı
Dua etsinler internetsizim yoksa tarifin kıralini yapardim