Verdim canım ama sisteme bir türlü düşmedi doktorda nasılsa kaç gün sonra geleceksin netten bak gelince hem alırsın hemde konuşuruz dedi bakıp bakıp duruyorumEvva hormon sonuçların nasıl çıktı canım belli oldumu doktor ne dedi
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSüper olmuş neyi kutluyoruzbenim tedavimimi
Allah razı olsun tmm tmm senin olsun ilk günden diyeti bozmimHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ama benim adımın baş harfi
Bende diyette sayılırımAllah razı olsun tmm tmm senin olsun ilk günden diyeti bozmim
Benim 3 saat sonra çıktı sonuclarim neyse geç olsun güç olmasin bi.daha ne zaman gideceksin kuzumVerdim canım ama sisteme bir türlü düşmedi doktorda nasılsa kaç gün sonra geleceksin netten bak gelince hem alırsın hemde konuşuruz dedi bakıp bakıp duruyorum
Hayırlısı olsun senin için canım inşallah hayırla sonuçlanırÇok sevindim ablacım iyi olmana ins Allah daha iyi olacaksın bende bugünEvva in gazına geldim doktora gittim sabah 7.20 de evden çıktım 16 da eve geldim günüm hastanede geçti hormon tahlili için gittim tüp bebeğe başladım geldim hala şaşkınım neye niyet neye kısmet sonuclarim güzel çıkınca doktor direk tedaviye başladı dualarınızı bekliyorum ins Allah
Pazartesi canım birazdan bakarım çıkar belki bide detaylı olduğu için uzun sürmüş olabilir diye kendimi avutuyorumBenim 3 saat sonra çıktı sonuclarim neyse geç olsun güç olmasin bi.daha ne zaman gideceksin kuzum
Valla patatesten farkı yok ama patates mi nohut mu desen patates derim
Herşeyin kolaylıkla olsun inşallah.Benim 3 saat sonra çıktı sonuclarim neyse geç olsun güç olmasin bi.daha ne zaman gideceksin kuzum
Cok şükür,gidiyorlar yavaş yavaş canımJenna16 Yaa hadi geçmiş olsun kurtuldun çok şükür yaa birkaç güne toparlarsın inşallah güzelce dinlen kutlama yapacağız sana nazlı taşcağızlar üzülmüştür veda ederken
Harika
Hayır,benim ameliyatimiSüper olmuş neyi kutluyoruzbenim tedavimimi
Bunu senmi yaptın
O kadar güzel şeyler yapıyor ki,maşallahBunu senmi yaptın
Kendi yaptıysa efsooooo olmuşO kadar güzel şeyler yapıyor ki,maşallah
Kendi yapmıştır tabii canım:)Kendi yaptıysa efsooooo olmuş
Eveeeet tabiki sana yaptım bu ara modun düşüktü ya moral olsun diye baş harfini yaptımBana mı yaptın
Ellerine sağlık canım
Eveeeet yeni başlangıç olsun bu sağlıkla evladını kucağına al diyerek kutlama yapıyoruz sağlık ın S sini yaptımSüper olmuş neyi kutluyoruzbenim tedavimimi
Bugün aklıma düşmüştün inanır mısın denk gelmiyorum ne zamandır diye nasılsınAskolarrrrrr
Iyi akşamlar canımmİyi akşamlar hatta iyi geceler
Tamam şifre taş olsunCok şükür,gidiyorlar yavaş yavaş canımParti girişini şifreli yapalım ama agliyorlar gittikçe
EveeeeeetBunu senmi yaptın
Ee bu kız nerdeydi kocişe gelince neler yapıyorKendi yapmıştır tabii canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?