- 24 Eylül 2018
- 98.621
- 295.230
- 698
Ben de iyiyim canım, şükürİyidir canım sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de iyiyim canım, şükürİyidir canım sen nasılsın
Sana da canımHayırlı akşamlar canım
Aaa çok geçmiş olsun. Guvenmemekte haklısın. Başka şehre ya da başka yere gitme imkanın olana kadar bekle o zaman. Kendine zarar vermendense.Sağol canım ama.ne ogrendiki ne yazilisi olacaklar acaba Tuğçe 2 hafta geriden başladı uzaktan eğitime birde ondan öncesi migren ataklarimiz oldu 3 ay okuldan uzak kaldık bu sene pek umudum yok 5. Sınıfta pek birşey ogrenemedi direk 6. Geçiş gibi oldu
Canım ben çok özele gittim hastaneden hastaneye değişiyor bu gittiğim 120 tl aldı muane için diğer gittiğim ise 105 alıyordu.Toplam ücret ne kadar acaba biliyormusun canım
Bu sefer kaç alır bilemem bide hsg işi var 1000 ne çıkarım heraldeCanım ben çok özele gittim hastaneden hastaneye değişiyor bu gittiğim 120 tl aldı muane için diğer gittiğim ise 105 alıyordu.
Nasılsın canımSana da canım
İyiyim canim şükür çanta hazırladım yarın içinBu sefer kaç alır bilemem bide hsg işi var 1000 ne çıkarım heralde
Nasılsın canım
Kaçta canım?İyiyim canim şükür çanta hazırladım yarın için
14.30da gel dedi,saat kaçta alacak bilmiyorumKaçta canım?
Allah kolaylık versin canım14.30da gel dedi,saat kaçta alacak bilmiyorum
Hadi hayırlısı olsun inşallahİyiyim canim şükür çanta hazırladım yarın için
Amin güzelciğim,çok sağolAllah kolaylık versin canım
Zor oluyor gerçekten1. Sınıfta sakın kalmak zordur
Amin kuzum benim sagolasinHadi hayırlısı olsun inşallah
AhretligimmmZor oluyor gerçekten
CanimmAhretligimmm
Yok kuzum ben tüp bebek maliyetini sordum muayene değilCanım ben çok özele gittim hastaneden hastaneye değişiyor bu gittiğim 120 tl aldı muane için diğer gittiğim ise 105 alıyordu.
Yok kuzum o aşamaya gelmedim hala ama bellide olmaz tabi sonyçlara göreYok kuzum ben tüp bebek maliyetini sordum muayene değil
Jennam şimdiden çok geçmiş olsun14.30da gel dedi,saat kaçta alacak bilmiyorum
Hello , yemek bölümüne gelmişsin bi nana ile tanışayım demek yok mu burada nevroştan sonra ben gelirimAaa çok geçmiş olsun. Guvenmemekte haklısın. Başka şehre ya da başka yere gitme imkanın olana kadar bekle o zaman. Kendine zarar vermendense.