Allah yardımcın olsun canımBir aksilik çıkmazsa yarın ameliyata gidiyorum, bol şans dileyin bana :)
Eşim geldi bir ara kayboldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun canımBir aksilik çıkmazsa yarın ameliyata gidiyorum, bol şans dileyin bana :)
Amin kuzucugumİnşallah canım ❣
İnşallah herşey yolundadır balımHormon tahlili canım
Yarın benimde regl 2. Günü hormon için gitmem lazım ama benim içimde bir his var kendi kendine olacak gibi bi tarafim git diyor bı tarafim aman boşver olursa olur olmazsa olmaz diyorBen yarın gidiyorum tahlil için
İnşallah perim ❤İnşallah herşey yolundadır balım
Sağol güzelciğim Dizi başlayana kadar idare et,sonra susturursun hepsiniAllah yardımcın olsun canım
Eşim geldi bir ara kayboldum
Amin kuzucugum
İnşallah gerek kalmadan gelir canımYarın benimde regl 2. Günü hormon için gitmem lazım ama benim içimde bir his var kendi kendine olacak gibi bi tarafim git diyor bı tarafim aman boşver olursa olur olmazsa olmaz diyor
Benim 3. gün bugün canımYarın benimde regl 2. Günü hormon için gitmem lazım ama benim içimde bir his var kendi kendine olacak gibi bi tarafim git diyor bı tarafim aman boşver olursa olur olmazsa olmaz diyor
Gidip baktır bence en azından sonradan aklın kalmaz keşke zamanında baktirsaydim diye.Yarın benimde regl 2. Günü hormon için gitmem lazım ama benim içimde bir his var kendi kendine olacak gibi bi tarafim git diyor bı tarafim aman boşver olursa olur olmazsa olmaz diyor
Aa çok kötü olur onun ağrısı.... Allah yardımcın olsun.Teşekkür ederim,böbrek taşım var,ikinciye ameliyata gireceğim yarın
Oldukça kötü evet,amin,çok sağol:)Aa çok kötü olur onun ağrısı.... Allah yardımcın olsun.
Günlerdir tatlı birşey yemiyorumÇok uykum var baklava açamam şimdi
5.sınıflar açılıyor ne yapacağızGünlerdir tatlı birşey yemiyorum
Kim dedihaberim yok5.sınıflar açılıyor ne yapacağız
Kim dedihaberim yok
Aaabu rakamlarla bilmiyorum ne olur
Senin küçük gitmiyor muAaabu rakamlarla bilmiyorum ne olur
Ama hormon 1 günden sonra 4. Günden önce yapılması lazim deniyorBenim 3. gün bugün canım
Hayır ben dilekçe verdim sadece uzaktan eğitim alıyoruz biz o yüzden kafayı yiyorum ya birinci sınıf zor .Senin küçük gitmiyor mu