- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Geçmişolsun canım ates falanmivalla yetişiyorum denemez yetişmeye çalışıyorum
çok teşekkür ederim canım sen nasılsın
Topikteki kara bulutlar bana anca ulaştı sanırım kızım rahatsizlandi bugün sabah önemsemedim ama devam ediyor
Sabah güne istifra ile uyandı ..ama benimkiler böyle ağlarken bağırırken yada boğazı kuruyunca yaparlar nadirde olsa büyük le en küçük o arada ben çanta hazırlarken mizikliyordu ondan sandım ama değilmiş ..biraz halsızlık uapti gün içinde ishal de başladı akşam üstüGeçmişolsun canım ates falanmi
Çok geçmiş olsun kuzum neyi varvalla yetişiyorum denemez yetişmeye çalışıyorum
Topikteki kara bulutlar bana anca ulaştı sanırım kızım rahatsizlandi bugün sabah önemsemedim ama devam ediyor
Oy kıyamam yaSabah güne istifra ile uyandı ..ama benimkiler böyle ağlarken bağırırken yada boğazı kuruyunca yaparlar nadirde olsa büyük le en küçük o arada ben çanta hazırlarken mizikliyordu ondan sandım ama değilmiş ..biraz halsızlık uapti gün içinde ishal de başladı akşam üstü
Ben genelde sumak demliyorum ihlamur gibi cok iyi geliyo kusmaya ishaleSabah güne istifra ile uyandı ..ama benimkiler böyle ağlarken bağırırken yada boğazı kuruyunca yaparlar nadirde olsa büyük le en küçük o arada ben çanta hazırlarken mizikliyordu ondan sandım ama değilmiş ..biraz halsızlık uapti gün içinde ishal de başladı akşam üstü
İlk defa duydum aklımda bulunsunBen genelde sumak demliyorum ihlamur gibi cok iyi geliyo kusmaya ishale
Çok geçmiş olsun kuzum neyi var☹
Biz yakı deriz tarhana ile karnına karışım yapar koyarız uyusun onu yapacağım birazdan daha geçmedi uykuya ...o da bağırsakları düzene sokuyor ..kahve uedireyim dedim yemedi :/Ben genelde sumak demliyorum ihlamur gibi cok iyi geliyo kusmaya ishale
Geçmiş olsun canımvalla yetişiyorum denemez yetişmeye çalışıyorum
İnşallah inşallah hadi bakalımBaşta zor oluyor ama hedefi düşünürsen yaparsın canım ben gece bile yiyen biriydim inşallah istikrarımı bozmam
Ben bu defa totem yaptım tüm tariflere kendi konumu açınca beğeni yorum yapcamİyiyim komşum.
Sen nasılsın
Seni gördüm tarifte altta, bi beğeni bari atsaydın
İsot bize göre değil. Eşim yiyemiyor.
Midesinden rahatsız
Artık sen koyarsın
Arada uğruyorum ya
Bugun cam sildim, perde yıkadım. Ev işi yogun geçiyor
Ben de iyiyim şükür idare ediyoruz öyleBitti incirler evdeyim artik canim
Sen nasilsin
Ha iyi bakalım inşallah ağrısız sızısız kolayca atlatır. Okul aynı e sesini verdim kendi kendime çabalıyorum işte sınıftaKuzum bi hastaneden randevu aldık goturcez pazartesi bakalım.
Hoşgeldin nasılsın okul nasıldı
Evet çok üzücü bir durum yakın zamanda da gidip gezdik ya oraları daha da üzüldük. Ahh bir fidanın ağaca dönüşmesi yıllar alıyor ama yanıp kül olması nasıl da kısa değil mi. Inşallah kısa zamanda yerleri dolar fidanlarla tekrardan geçmiş olsun canımİyiyiz canm.. Manevi anlamda üzüldük..
Önce samandağ sonra arsuz iskenderun.. Tatil yapacak nefes alacak yer bırakmadılar
Bir sürü ağaç fidanı bağışları yağıyor..umarım sorumluluk bilincinde ekilir ve büyürler
Bak nasıl da düşünceli yaa40 gün 40 gece dedilerde dedim aset ederler üç gün üç gece yeterli
Ben de iyiyim çok şükür hayırdır inşallah neyi var kızınınvalla yetişiyorum denemez yetişmeye çalışıyorum
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım
İnşallah faydası olur hemen iyileşir fıstıkBiz yakı deriz tarhana ile karnına karışım yapar koyarız uyusun onu yapacağım birazdan daha geçmedi uykuya ...o da bağırsakları düzene sokuyor ..kahve uedireyim dedim yemedi :/
Hem eksimsi tadi var benim kizim iciyo 2yasinda yok daha hemen kesiyoİlk defa duydum aklımda bulunsun
Geçer inşallah miniğim endişelenmeSağol canım benim
Evet sumak kesiyor da biraz zor onu içirmek ..bu benim yaptığım yeme içme lik durum degik ya uyku anında uygulamak kolay oluyor ..tam kasiklarindan göbek deliğine kadar koyuyorsun ...sıcacık bağırsaklara etki ediyorHem eksimsi tadi var benim kizim iciyo 2yasinda yok daha hemen kesiyo
Sağol kuzum inşallah.İnşallah inşallah hadi bakalım
Ben bu defa totem yaptım tüm tariflere kendi konumu açınca beğeni yorum yapcamyoksa beğenmeden geçer miyim hiç komşumun güzel poğaçalarını ohh maaşallah yaa benim de bi temizlik yapmam lazım sen yazınca daha çok farkına vardım ellerine sağlık güle güle kirletin diyeyim
Ben de iyiyim şükür idare ediyoruz öyle
Ha iyi bakalım inşallah ağrısız sızısız kolayca atlatır. Okul aynı e sesini verdim kendi kendime çabalıyorum işte sınıfta
Evet çok üzücü bir durum yakın zamanda da gidip gezdik ya oraları daha da üzüldük. Ahh bir fidanın ağaca dönüşmesi yıllar alıyor ama yanıp kül olması nasıl da kısa değil mi. Inşallah kısa zamanda yerleri dolar fidanlarla tekrardan geçmiş olsun canım
Bak nasıl da düşünceli yaao zaman hadi bakalım bir kez daha doğum günün kutlu olsun
Ben de iyiyim çok şükür hayırdır inşallah neyi var kızının
Sağol canım valla bilmediğimiz şeyleri öğrenmiş oluyoruz.Hem eksimsi tadi var benim kizim iciyo 2yasinda yok daha hemen kesiyo
Evet canim kimi cocuk icmeyebilirEvet sumak kesiyor da biraz zor onu içirmek ..bu benim yaptığım yeme içme lik durum degik ya uyku anında uygulamak kolay oluyor ..tam kasiklarindan göbek deliğine kadar koyuyorsun ...sıcacık bağırsaklara etki ediyor
Çok geçmiş olsun canımvalla yetişiyorum denemez yetişmeye çalışıyorum
Ben çok çok ciddi olmadan endiselenmem zatiGeçer inşallah miniğim endişelenme
Geçen esim gece yarisi afedersiniz wcden cikamadi ter sucuk olmus bende hemen demledim sabaha birsey kalmadi 2bardak icti kesti hemenSağol canım valla bilmediğimiz şeyleri öğrenmiş oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?