- 24 Haziran 2015
- 40.061
- 155.031
- 598
Her daim çıtır ve kıtırım bı kere ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her daim çıtır ve kıtırım bı kere ben
Yoo gayet başarılı tarifin1kere karambole katildim agzimin payini almazsam sonunculukla bidaha sayfaya ugramam![]()
![]()
![]()
![]()
Maşallahİyi canim sen nasılsınarkadaşın bebeği başladı yürümeye bu arada,bir tatlı sıpa massallah seninki de öyledir mutlaka
Öyledir inşallah canım, kötü birşey olmasında![]()
1kere karambole katildim agzimin payini almazsam sonunculukla bidaha sayfaya ugramam![]()
![]()
![]()
![]()
Vay fıstığım gelmiş
Kuzum bi hastaneden randevu aldık goturcez pazartesi bakalım.Minik Duduklu Tencere nasılsın canım nerelerdesin
@HAbibteBal0ncuk Hatay da durumlar nasıl sizler nasılsınız
E Elif_Eylul sen nasılsın bitti mi incir işleri
Blue_Peri senin kızın diş durumu ne oldu @HAbibte nin de aynı durumu vardı sanki
Kukrim parti kadını bi boşluğa düşmedin dimi kutlamalar devam mı
İyiyiz canm.. Manevi anlamda üzüldük..Minik Duduklu Tencere nasılsın canım nerelerdesin
Blue_Peri senin kızın diş durumu ne oldu @HAbibte nin de aynı durumu vardı sanki
Zaten o yüzden diyorum katıl diyeinsallah oyledir
![]()
massallah canımMaşallah
Aynen çok sevimli oluyorlar. Benim ki
Koşuyor akşama kadar
Ev de büyük oda koridor arası turluyor
Senin oglan nasıl?
Sünnet işiniz ne oldu?
Ayyyy kiyamam ona yaaamassallah canım
0-2 yaşta yaptiramadik 6 dan sonra artık ,o arada önermiyor drlar büyüsün bakalım . gezmeye diye götürür kestirir geliriz![]()
Önümüzdeki maçlara bakicaz artik neler cikicaksaZaten o yüzden diyorum katıl diye![]()
Önümüzdeki maçlara bakicaz artik neler cikicaksa![]()
Evet psikolojik olarak uygun görülmüyor.massallah canım
0-2 yaşta yaptiramadik 6 dan sonra artık ,o arada önermiyor drlar büyüsün bakalım . gezmeye diye götürür kestirir geliriz![]()
40 gün 40 gece dedilerde dedim aset ederler üç gün üç gece yeterliMinik Duduklu Tencere nasılsın canım nerelerdesin
valla yetişiyorum denemez yetişmeye çalışıyorumİşte yaşamadığım için şaşırdım ya. Maşallah size 3 çocuğa nasıl yetişiyorsun
çok teşekkür ederim canım sen nasılsınMinik Duduklu Tencere nasılsın canım nerelerdesin
İyi yaptın be ya40 gün 40 gece dedilerde dedim aset ederler üç gün üç gece yeterli![]()
Bende bekliyorumGelir bence yakındır![]()
Geçmiş olsunvalla yetişiyorum denemez yetişmeye çalışıyorum
çok teşekkür ederim canım sen nasılsın
Topikteki kara bulutlar bana anca ulaştı sanırım kızım rahatsizlandi bugün sabah önemsemedim ama devam ediyor![]()