- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Nevreste bu var ya bu ders çalışıyorum diye bizi kandırıp bdv lere takılıyor hangi konuya baksam ifade bırakmış benden duymuş olmaZayifliyorum diye şaka yaptım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevreste bu var ya bu ders çalışıyorum diye bizi kandırıp bdv lere takılıyor hangi konuya baksam ifade bırakmış benden duymuş olmaZayifliyorum diye şaka yaptım canım
Bizi aldatıyor yaniNevreste bu var ya bu ders çalışıyorum diye bizi kandırıp bdv kere takılıyor hangi konuya baksam ifade bırakmış benden duymuş olma
Aynen yakaladimdelillerim varBizi aldatıyor yani
Belki artık bizi sevmiyordurAynen yakaladimdelillerim var
Aksiyon seviyor , entrika seviyor Hürrem ne de olsaBelki artık bizi sevmiyordur
Diyette ya poğaça dokunuyor olmasınAksiyon seviyor , entrika seviyor Hürrem ne de olsa
Olabilir mutfağa uğramak isteniyor ondan zaarDiyette ya poğaça dokunuyor olmasın
Bizde hiç kıskanmıyoruz zayıflıyor diyeOlabilir mutfağa uğramak isteniyor ondan zaar
Yok canım Niye kiskanayim ki iki kilo falan daha aldığım yok kiBizde hiç kıskanmıyoruz zayıflıyor diye
geçmiş olsun dikkat edin kendinizeçalışanımız ve eşi
Geldim geç oldu ama@Jenna16 Kukrim Tenceresiz kaldim anne nerdesiniz tek tek etiket ettirtmeyin tüm topik sakinlerini bekliyorum
Kız nereye oturcaz ben tikis tikis gidemem@Jenna16 Kukrim Tenceresiz kaldim anne nerdesiniz tek tek etiket ettirtmeyin tüm topik sakinlerini bekliyorum
Aynen öyle bende aldım ama gayet normal şeyler bunlarYok canım Niye kiskanayim ki iki kilo falan daha aldığım yok ki
Aleyküm selam
Tamam ozaman bende bı an komik atmıştım diye üzüldüm ya gerçekse diyeZayifliyorum diye şaka yaptım canım
Bence de dostum gel biz kendimizi bozmayalimAynen öyle bende aldım ama gayet normal şeyler bunlar
Herkesi kendi gibi zayıf zannediyorKız nereye oturcaz ben tikis tikis gidemem
NasılsınAleyküm selam
Aynen dostumBence de dostum gel biz kendimizi bozmayalim
Selam