- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.776
Çöp şiş gibi kendi binmiş en rahat yereHerkesi kendi gibi zayıf zannediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çöp şiş gibi kendi binmiş en rahat yereHerkesi kendi gibi zayıf zannediyor
Hiç sorma oraya ben tek başıma sığmamHerkesi kendi gibi zayıf zannediyor
Ne var ne yok tesbih sallayip göz kırpan smile
Oysa biz öylemiyizÇöp şiş gibi kendi binmiş en rahat yere
Aay biraz yorgundum ama şimdi daha iyiyim canım senNasılsın
Ben hiç sığmamHiç sorma oraya ben tek başıma sığmam
Senin öyle olabilme ohtimalin var ama benim sıfırOysa biz öylemiyiz
Su kız geliyir aklıma iiy yerli barbabaNe var ne yok tesbih sallayip göz kırpan smile
Ne var ne yok tesbih sallayip göz kırpan smile
Benimde sıfırSenin öyle olabilme ohtimalin var ama benim sıfır
İyi bende son saatler oğlum çok heyecanlı sıkı sıkı tembihledim tekrar saat 9:10 ile 13:10 arası imiş dersler ogrretmen yanlış bilgi vermiş yarın ben goturecegim okula ...yürüyerek götürecektir saat farklı olunca mecbur araba ile gideceğim ordan da herifimi atacağım arabayaAay biraz yorgundum ama şimdi daha iyiyim canım sen
Su kız geliyir aklıma iiy yerli barbaba
Haksızlık ediyorsun kendineBenimde sıfır
Vaaay yogunsun yani hadi bakalımİyi bende son saatler oğlum çok heyecanlı sıkı sıkı tembihledim tekrar saat 9:10 ile 13:10 arası imiş dersler ogrretmen yanlış bilgi vermiş yarın ben goturecegim okula ...yürüyerek götürecektir saat farklı olunca mecbur araba ile gideceğim ordan da herifimi atacağım arabaya
Bu sıra 3-4 kilo aldımKendimi 100 kilo gibi hissediyorumHaksızlık ediyorsun kendine
HatırladımSu kız geliyir aklıma iiy yerli barbaba
Senin hesaplamalarına göre benim 400 hissetmem lazım ağır yaşamım benBu sıra 3-4 kilo aldımKendimi 100 kilo gibi hissediyorum
Kizzz ayyySenin hesaplamalarına göre benim 400 hissetmem lazım ağır yaşamım ben
Evet ordan kitap almaya çok işim var uarin çok :/Vaaay yogunsun yani hadi bakalım