- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
6 tanecikAzicik derken o tarafın azicigindan mi bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 tanecikAzicik derken o tarafın azicigindan mi bu
Ne güzel zeytin ağaçları altı falan bende yakın bir zamanda edremit e geleceğimçok iyiyim hemşom ya,bi kaçamak yapalım dedik iyi geldi
Eki Görüntüle 2703158
Seninkinin yanında benimki azıcık asıl 1 tane6 tanecik
Onu biliyorumda siz katilmiyosunuz yani dimeBu ay madalyasizlar yarışıyor :))
Oneyavvvvv6 tanecik
Evet madalyası olanlar yok bu sefer :)) bir sonraki ay beraber uarisalim hazır başlamışken senOnu biliyorumda siz katilmiyosunuz yani dime
haftaya yine burdayız inşallah,denk gelirsekNe güzel zeytin ağaçları altı falan ❤ bende yakın bir zamanda edremit e geleceğim ❤
Salatadan donenin kasigi kirilsinEvet madalyası olanlar yok bu sefer :)) bir sonraki ay beraber uarisalim hazır başlamışken sen
katılmıyoruz değil katılamıyoruzOnu biliyorumda siz katilmiyosunuz yani dime
Benide al ablaaaaçok iyiyim hemşom ya,bi kaçamak yapalım dedik iyi geldi
Eki Görüntüle 2703158
Zaten gozunuz doysun buneyaaaaa alin bütün labneler pinarlar ödüller sizin olsun biktimyaaaakatılmıyoruz değil katılamıyoruz
ya ne güzel olurdu,hep beraber toplaşıp gelsekBenide al ablaaaa
en kısa zamanda fairy geri gelmeli,deterjanım bittiZaten gozunuz doysun buneyaaaaa alin bütün labneler pinarlar ödüller sizin olsun biktimyaaaa
Ah ahhhya ne güzel olurdu,hep beraber toplaşıp gelsek
Oda vardi dime pehhhhh
Edremit mi orasıhaftaya yine burdayız inşallah,denk gelirsek
hediyeler sizin olsun,ben madalya istiyorum.çingen çadırı gibi olsun profilimOda vardi dime pehhhhh
biraz git git,altınoluk akçayı geç assosEdremit mi orası
Fotomu cekeyim onuda koy oraya bari madalya istiyosanhediyeler sizin olsun,ben madalya istiyorum.çingen çadırı gibi olsun profilim