- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Aynen ya:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya:)
Benim oğlan öyle uykum gelmiyor diyince al kitabi oku diyorum hemen uyuyorBoşuna ninniyle masalla ugrasmisiz çocuklara, ver eline kitap defter 5 dk ya tamam
Aynen öyleBoşuna ninniyle masalla ugrasmisiz çocuklara, ver eline kitap defter 5 dk ya tamam
Olabilir bana anlatmasalar 10 sene öncesini hatirlamiyorum yanlış anlatilani da yaşamış gibi onaylayıp hafızaya alabiliyorum değişik bir vakayimSimlenmissindir kuzu hatirlamiyon sen bence simlenmemen olanaksiz gibi bişey
Sadece çocuk beslenmesinde uykum geliyor çok fazla yabancı terim varBenim oğlan öyle uykum gelmiyor diyince al kitabi oku diyorum hemen uyuyor
İşte bir prof anneBenim oğlan öyle uykum gelmiyor diyince al kitabi oku diyorum hemen uyuyor
Evet canım birde bilmem kimin bulduğu teoriler şeyler o isimleri aklımda tutamıyorum hiçSadece çocuk beslenmesinde uykum geliyor çok fazla yabancı terim var
İşte bir prof anne
Ne yapacağız bilmemOndan kalırım kesinEvet canım birde bilmem kimin bulduğu teoriler şeyler o isimleri aklımda tutamıyorum hiç
Ben en düşük ondan almistimNe yapacağız bilmemOndan kalırım kesin
Diğerleri hep okuduğum şeyler ama o yokÇok detay var:)
Soru cozdukce yerleşir onlar ,notlara bakarak çôzsenNe yapacağız bilmemOndan kalırım kesin
Diğerleri hep okuduğum şeyler ama o yokÇok detay var:)
Tamam ahretlik hayırlı geceler Allah rahatlık versinSarjim bitiyor ,ben kacar canlar
İmha et hemen psikolojilerini yazihhhDuruyor canım
İşi biliyo bak hele bu taktiği kız büyüyünce uygulayacağımBenim oğlan öyle uykum gelmiyor diyince al kitabi oku diyorum hemen uyuyor
Harbimiii aaaa değişik amaOlabilir bana anlatmasalar 10 sene öncesini hatirlamiyorum yanlış anlatilani da yaşamış gibi onaylayıp hafızaya alabiliyorum değişik bir vakayim
Sana da bebeğimTamam ahretlik hayırlı geceler Allah rahatlık versin
Benimde öyle olacak gibi:)Senin 2 oldu mu?Ben en düşük ondan almistim
İyi geceler kuzummSarjim bitiyor ,ben kacar canlar
Oldu sanırsamBenimde öyle olacak gibi:)Senin 2 oldu mu?