Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun yıllardır burda olanlar çocukları bura doğumlu olanlar biliyordur bir miktar yine. Yani ailenin biraz çabası olmalı bu konuda. Yerli arap çocuklar da türkçe öğrenmeden geliyorlar zaten kırsal alanlarda özellikle bi de üstüne suriye den gelenler eklenince insan kendini başka ülkede zannediyorYaa burdakilerin birçoğu biliyo ana dilleri gibi
Ay hiç bilmemeleri kötüymüş valla her açıdan.
Hayırlısı tabiki canım Rabbim sabır versin sanada
Gitmeyeceklerine göre alışsınlar keşke aismayip gitseler ama hiç niyetleri yok,aşırı sinirim bozuluyor benim bu duruma. Yaşadığım şehirde merkezi bir yeri resmen işgal ettilerÇoook çoook Aminn valla aileleri de Türkçe bilmiyor o kadar zor ki. Yani ne bileyim eleştirmek istemiyorum ama en azından bu ülkede yaşıyorlarsa biraz uyum sağlamaya çalışmaları gerekiyor en azından çaba göstersinler. Hayırlısı artık...
Anca diyorsun yani
InsAllah perimOkadar olur kuzum geçecek insallah
Keşke hep o öğretmenler ilgilense:)Evet rahatlığa da alıştırılmışlar hepsi için konuşmak istemiyorum ama zor yani böyle. Okula suriyeli öğretmen de verilmiş bize yardımcı olmaları için(tercümanliķ) ama bulabilirsen istersin yani
Yaaa ben dicektim sana bunu sen yazmışsınUzun yıllardır burda olanlar çocukları bura doğumlu olanlar biliyordur bir miktar yine. Yani ailenin biraz çabası olmalı bu konuda. Yerli arap çocuklar da türkçe öğrenmeden geliyorlar zaten kırsal alanlarda özellikle bi de üstüne suriye den gelenler eklenince insan kendini başka ülkede zannediyor
Kendi ülkesinde mülteci olanlar olarak tarihe gececegizUzun yıllardır burda olanlar çocukları bura doğumlu olanlar biliyordur bir miktar yine. Yani ailenin biraz çabası olmalı bu konuda. Yerli arap çocuklar da türkçe öğrenmeden geliyorlar zaten kırsal alanlarda özellikle bi de üstüne suriye den gelenler eklenince insan kendini başka ülkede zannediyor
5. yılın hayırlı olsunKuki ile boşuna orti olmamışım onun doğum gününde gelmişim meğer kk ya yönetim 5.yıl için puan vermiş o zaman fark ettim
Müzik sende
Çarşamba + heykelGitmeyeceklerine göre alışsınlar keşke aismayip gitseler ama hiç niyetleri yok,aşırı sinirim bozuluyor benim bu duruma. Yaşadığım şehirde merkezi bir yeri resmen işgal ettiler
Aynen ya,deliriyorum. Resmen Çarşamba dan soğudum,1 tane Türkçe konuşan yokÇarşamba + heykel
Seninkide aradan çıksın nanam bugün kutlayakKuki ile boşuna orti olmamışım onun doğum gününde gelmişim meğer kk ya yönetim 5.yıl için puan vermiş o zaman fark ettim
Sizin şehirde suriyeli dışındada çok var :)Uzun yıllardır burda olanlar çocukları bura doğumlu olanlar biliyordur bir miktar yine. Yani ailenin biraz çabası olmalı bu konuda. Yerli arap çocuklar da türkçe öğrenmeden geliyorlar zaten kırsal alanlarda özellikle bi de üstüne suriye den gelenler eklenince insan kendini başka ülkede zannediyor
tamamMüzik sende
Aminnn5. yılın hayırlı olsun
Burada hiç görmedim çok şükür:)Aynen ya,deliriyorum. Resmen Çarşamba dan soğudum,1 tane Türkçe konuşan yok
Evet vatandaşlık alanı da çok. Eşimin ailesi Mersin de yazları gittiğimizde sahilde oturacak yer bulamıyoruz en güzel yerler dolu oluyor onlar tarafından. Okulda da baya yardim oluyor eğitim araç gereçleri açısından(unicef tarafından karşılandığı söyleniyor) bizim çocuklar yanlarında şey kalıyor bazen yani gelen eşyalar baya iyi kaliteli(okul çantası boya kalemi vs.)Gitmeyeceklerine göre alışsınlar keşke aismayip gitseler ama hiç niyetleri yok,aşırı sinirim bozuluyor benim bu duruma. Yaşadığım şehirde merkezi bir yeri resmen işgal ettiler
Ne mutlu sana ,bizim burda kaynıyorlar ,en az 3er çocuk,tövbe estagfurullahBurada hiç görmedim çok şükür:)