- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.381
Aleykumselam hemsomCümleten selam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleykumselam hemsomCümleten selam
Canımmm
Hadi ya belki de doğal yoldan düşecektir onun yoklamasıdırAllah iyilik versin canım Dün geceden beri yokluyor evet,rahattım ama zorlayacak gibi artık
Hatta x4 diyelim canım çünkü dil bilmemenin dışında da problemli çok Suriyeli öğrencim var. Derste beni 10 dk izlesen halime acırsın. Kitabı gösteriyorum sayfalarını açıyorum hepsine yanlarına gidip tek tek(bunu bazı Türk öğrencilerime de yapıyorum sayıları bilmediklerinden sayfanın aynısını bulamayan da oluyor) sonra o sayfayı işledik 1 sayfa çevirelim şimdi diyorum kendim de gösteriyorum çevirmeyi öylece bakıyorlar yani Türkçe anlamıyor olabilirsin yargılamıyorum ama en azından gözünle beni izlesen vücut dilimden jest mimiğimden el kol hareketimden anlarsın rahatlıkla. Bak yazarken sinirlendim kafamdan dumanlar çıkıyor derste yok yani sıfır Türkçe.. ne olacak bu çocuklarla bilmiyorum..Zorluk x2 sende o zaman tahmin edebiliyorum
Allah yardımcın olsun kuzumCanımmm
Hadi ya belki de doğal yoldan düşecektir onun yoklamasıdır
Hatta x4 diyelim canım çünkü dil bilmemenin dışında da problemli çok Suriyeli öğrencim var. Derste beni 10 dk izlesen halime acırsın. Kitabı gösteriyorum sayfalarını açıyorum hepsine yanlarına gidip tek tek(bunu bazı Türk öğrencilerime de yapıyorum sayıları bilmediklerinden sayfanın aynısını bulamayan da oluyor) sonra o sayfayı işledik 1 sayfa çevirelim şimdi diyorum kendim de gösteriyorum çevirmeyi öylece bakıyorlar yani Türkçe anlamıyor olabilirsin yargılamıyorum ama en azından gözünle beni izlesen vücut dilimden jest mimiğimden el kol hareketimden anlarsın rahatlıkla. Bak yazarken sinirlendim kafamdan dumanlar çıkıyor derste yok yani sıfır Türkçe.. ne olacak bu çocuklarla bilmiyorum..
Bilmiyorum artık canım,bakalım neler olacakCanımmm
Hatta x4 diyelim canım çünkü dil bilmemenin dışında da problemli çok Suriyeli öğrencim var. Derste beni 10 dk izlesen halime acırsın. Kitabı gösteriyorum sayfalarını açıyorum hepsine yanlarına gidip tek tek(bunu bazı Türk öğrencilerime de yapıyorum sayıları bilmediklerinden sayfanın aynısını bulamayan da oluyor) sonra o sayfayı işledik 1 sayfa çevirelim şimdi diyorum kendim de gösteriyorum çevirmeyi öylece bakıyorlar yani Türkçe anlamıyor olabilirsin yargılamıyorum ama en azından gözünle beni izlesen vücut dilimden jest mimiğimden el kol hareketimden anlarsın rahatlıkla. Bak yazarken sinirlendim kafamdan dumanlar çıkıyor derste yok yani sıfır Türkçe.. ne olacak bu çocuklarla bilmiyorum..
Bence 12 den sonra başlayalımGünahımı almaaaa kukrimin doğum gününü bu gecemi kutlucaz abla yarinmi ona göre saç baş yaptiralim
İyiyim cadı nanam sen nasılsın nasıl oldun ağrın acıma falan oluyomu
Aleykumselam hemsom
Iyi diyelim,Iyi olalım hemsom,çok şükürArada oluyor ama miniminnacık
Hemşom nasıl oldun
Çünkü alıştılar.Biz onlara uymalıyız onlar bize değil:)Canımmm
Tamam abla Kukrim doğum günü sipasi ayrılma biryere gece 12 de parti var sonra balkabagina dönüşecek hersey tam vaktinde burda olBence 12 den sonra başlayalım
Okadar olur kuzum geçecek insallahArada oluyor ama miniminnacık
Hemşom nasıl oldun
Şişşşşşt sessiz olTamam abla Kukrim doğum günü sipasi ayrılma biryere gece 12 de parti var sonra balkabagina dönüşecek hersey tam vaktinde burda ol
Çoook çoook Aminn valla aileleri de Türkçe bilmiyor o kadar zor ki. Yani ne bileyim eleştirmek istemiyorum ama en azından bu ülkede yaşıyorlarsa biraz uyum sağlamaya çalışmaları gerekiyor en azından çaba göstersinler. Hayırlısı artık...Allah yardımcın olsun kuzum ☹
Anca diyorsun yaniBence 12 den sonra başlayalım
Tüm gün sürmeliÇoook çoook Aminn valla aileleri de Türkçe bilmiyor o kadar zor ki. Yani ne bileyim eleştirmek istemiyorum ama en azından bu ülkede yaşıyorlarsa biraz uyum sağlamaya çalışmaları gerekiyor en azından çaba göstersinler. Hayırlısı artık...
Anca diyorsun yani
Doğru napiyorum ben yaŞişşşşşt sessiz ol
Biz unuttuk zatenBelki kutlamayızDoğru napiyorum ben ya
Yok bişey kukrim gelme git
Evet rahatlığa da alıştırılmışlar hepsi için konuşmak istemiyorum ama zor yani böyle. Okula suriyeli öğretmen de verilmiş bize yardımcı olmaları için(tercümanliķ) ama bulabilirsen istersin yaniÇünkü alıştılar.Biz onlara uymalıyız onlar bize değil:)
Hep iyi olIyi diyelim,Iyi olalım hemsom,çok şükür
Yaa burdakilerin birçoğu biliyo ana dilleri gibiÇoook çoook Aminn valla aileleri de Türkçe bilmiyor o kadar zor ki. Yani ne bileyim eleştirmek istemiyorum ama en azından bu ülkede yaşıyorlarsa biraz uyum sağlamaya çalışmaları gerekiyor en azından çaba göstersinler. Hayırlısı artık...
Anca diyorsun yani
Sen de inşallahHep iyi ol
Tamam sen ışıkları kapat tam vaktinde abla muzik kimdeydiBiz unuttuk zatenBelki kutlamayız
Açılışı sen yap çaktırma