- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.381
Şükür canım,iyiyim ben deİyiyim şükür balim sen nasılsın
İyi akşamlar kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükür canım,iyiyim ben deİyiyim şükür balim sen nasılsın
İyi akşamlar kuzum
Nasılsın canım ❤İyiyim şükür balim sen nasılsın
İyi akşamlar kuzum
Allah hep iyi etsin balımŞükür canım,iyiyim ben de
İyidir canım sağol sen nasılsınYakşamlar canım,nasılsın?
Şükür balim iyiyim senNasılsın canım ❤
Amin kuzumAllah hep iyi etsin balım
Şükür bende iyiyim canımŞükür balim iyiyim sen
Böyle rahat oluyor sonra herkes kilo alıyor:)Aynen ablaya birde ona alıştık busefer tarifimizi yaptıktan sonra oylamayı beklemekte zor geliyo uzun geliyo
Allah iyilik versin canım Dün geceden beri yokluyor evet,rahattım ama zorlayacak gibi artıkİyidir canım sağol sen nasılsın
Ağrın sızın var mı?
Rabbim şifa versin canım, inşaallah çabucak geçerAllah iyilik versin canım Dün geceden beri yokluyor evet,rahattım ama zorlayacak gibi artık
Amin güzelciğim, inşallahRabbim şifa versin canım, inşaallah çabucak geçer
Neler yapıyorsun günün nasıl geçiyorAmin güzelciğim, inşallah
Arada turluyorum market falan,onun dışında evdeyim,uzun yol yapasım var ama,ağrı girerse diye tedirginim. Taşlar çıkacak yol ararsa sıkıntıNeler yapıyorsun günün nasıl geçiyor
İyi o zaman sürekli evde değilsinDüşsede rahatlasanArada turluyorum market falan,onun dışında evdeyim,uzun yol yapasım var ama,ağrı girerse diye tedirginim. Taşlar çıkacak yol ararsa sıkıntı
Kısa tur atıyorum evet,paslanmamak için:) Biraz daha sabretsinler,ameliyat olurken alsin doktor abileriİyi o zaman sürekli evde değilsinDüşsede rahatlasan
Hayırlısı artıkKısa tur atıyorum evet,paslanmamak için:) Biraz daha sabretsinler,ameliyat olurken alsin doktor abileri
Amin aminHayırlısı artık
Zorluk x2 sende o zaman tahmin edebiliyorumIyi bari sevindim ben de iyi olmaya çalışıyorum suriyeli öğrencilerimle delirmeceler işte