İyiyim canım sağ olİnşallah Nevoşum
Sen nasılsın? Çocuklar nasıllar?
Genelde evdeyim, bu hafta eşim gündüzde çocuklar sabah çıkıyorlar, oğlan yeni geldi kızlar geç geliyor. İyiler çok şükür
Sen nasılsın, her şey yolunda mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım sağ olİnşallah Nevoşum
Sen nasılsın? Çocuklar nasıllar?
Hamurunu şimdiye kadar hiç yapmadım ve yemedim. Çorbası meyaneli tavuk ya da hindi çorbası sadece.Onu hiç yemedim Tadı nasıl bişeye benziyor
Cano hamurunu hiç yapmadım. Çorba güzel bence bide ununu yağsız tavada kavurdunmu daha güzel oluyorOnu hiç yemedim Tadı nasıl bişeye benziyor
Sus kıs Esli ne cizkeki,o hic konuşulmadiÇiz keke ne oldu
Tamam sustum Sen bana hangi kategori olsun istiyorsan söyle onu diyelimSus kıs Esli ne cizkeki,o hic konuşulmadi
El açmasıSus kıs Esli ne cizkeki,o hic konuşulmadi
VAllahi aldım kokuyuKokuyu alan geliyor bak şimdiden
Taam kuzu süper fikir ben sana söylerim ona göre baskı yaparız ay yani söylerizTamam sustum Sen bana hangi kategori olsun istiyorsan söyle onu diyelim
Anlaştık aramızda kalsınTaam kuzu süper fikir ben sana söylerim ona göre baskı yaparız ay yani söyleriz
Kimse duymasın sonra engel olmaya kalkabilirler,belli etmeyelim EslimmAnlaştık aramızda kalsın
Bir deniyeyim Sağol canımCano hamurunu hiç yapmadım. Çorba güzel bence bide ununu yağsız tavada kavurdunmu daha güzel oluyor
Tamam kirazımKimse duymasın sonra engel olmaya kalkabilirler,belli etmeyelim Eslimm
Rica ederim inşallah sende beğenirsinBir deniyeyim Sağol canım
Hep iyi olun Bizde iyiyiz şükürİyiyim canım sağ ol
Genelde evdeyim, bu hafta eşim gündüzde çocuklar sabah çıkıyorlar, oğlan yeni geldi kızlar geç geliyor. İyiler çok şükür
Sen nasılsın, her şey yolunda mı
Sağ ol canım benimHep iyi olun Bizde iyiyiz şükür
Zenna’m nasılsınZanoooo'm C A N O